Вхід | Реєстрація

«Точность удара тренирую футбольным мячом»

Перед турніром ветеранів у Стовбиній Долині ми взяли флеш-інтерв’ю у зіркового легіонера «Колоса» Геннадія Миця.

— Геннадію, ви виступаєте у двох різних чемпіонатах — російському та українському. Можете порівняти їх за силою?

— В российском чемпионате больше молодых игроков, поэтому выше скорости, напряженней борьба. В Украине игроки более возрастные, здесь мотобол не такой быстрый. В украинском чемпионате борьба за чемпионство напряженнее. В России «Металлург» из Видного, за который я выступаю, просто сильнее других конкурентов. Ряд команд — «Колос», «Ковровец», «Агрокомплекс», «Факел» — претендуют на призовые места.

 

— Наскільки різниться фінансування мотоболу в Росії та Україні? Чи кращою, у фінансовому плані, є ситуація у російських мотобольних командах?

— По «Металлургу» сложно судить, у нас финансирование хорошее. Хотя в той же России разная ситуация в мотобольных командах. Выживают, кто как может.

 

— На яких мотоциклах Ви виступаєте у «Металургові»? І як оцінюєте «Маллони», на яких грає «Колос»?

— В «Металлурге» все катаются на «GAS GAS». На данный момент это лучший мотоцикл для мотобола. В принципе, «Mallon» тоже неплохой, но его нужно доводить до нужных показателей.

 

— Ви як нападник багато забиваєте. При цьому володієте досить потужним ударом. Маєте якийсь особливий секрет тренувань?

— Тренируемся мы два раза в день — с 9:00 до 11:00 и с 15:00 до 17:00. Но это разные тренировки — в бассейне, на футбольном поле. Мотобольные тренировки — два раза в неделю. Удар отрабатываю по-разному. Есть такое упражнение, когда мне дают обычный футбольный мяч и я должен 100 раз пробить по воротам и попасть в определенную точку. Нет, не с мотоцикла! (Сміється — авт.) Такие тренировки на точность необходимы в игре.

 

— Дякуємо за розмову. Бажаємо перемоги і чергових забитих голів!

— Спасибо. Буду стараться!

Нагадаємо, що у кубку ветеранів, який пройшов 21-22 вересня у Стовбиній Долині, Геннадій Миць забив за «Колос» п’ять з шести голів і приніс команді перемогу.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2013, 17:16 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації