Вхід | Реєстрація

«Ми вже виросли з образу «ботанів»!

«Ми вже виросли з образу «ботанів»!

Новосанжарське «Браво» повернулося із XVIII фестивалю КВН у Одеській області з першим місцем у пісенному конкурсі та нагородою у номінації «Кращий актор».

На фестиваль до одеської Затоки з’їхалися понад тридцять команд з усієї України. Нові Санжари представляли дев’ять кавеенщиків з команди «Браво» зі своїм керівником Юлею Зимовець.

— На фестиваль ми їхали за новими враженнями. Конкурсної складової там не було, проте за фестивальні дні можна було багато чому навчитися на майстер-класах, — розповідає Юлія Миколаївна. — Плюс — нам дуже хотілося подивитися на інші команди та оцінити себе на їх тлі.

На фестивалі новосанжарська команда мала продемонструвати «Візитку» та «Домашнє завдання». У перший день веселим та найвинахідливішим із Нових Санжар було непросто адаптуватися. Адже поруч на сцену виходили міські команди, які мали серйозний рівень підготовки.

— На «Візитці» ми були трохи скутими. Але потім зрозуміли, що мало чим поступаємося іншим учасникам. І на «Домашньому завданні» у залі вже були овації, — радісно говорить одна з учасниць.

Протягом фестивальних днів організатори давали командам завдання, які покликані були розвинути майстерність у імпровізації та винахідливості. Іноді команді доводилося боротися із непередбаченими труднощами.

— Увечері перед «Візиткою» вставляємо флешку у ноут-бук. Вмикається антивірус і «з’їдає» всю музику! Довелося все качати і нарізати по новій! Встигли, але понервувати довелось! — зараз про той інцидент кавеенщики згадують уже з гумором.

Лауреатами фестивалю «Браво» не стало. Проте новосанжарська команда вразила журі та глядачів своїми музичними номерами, за що удостоїлась нагороди — першого місця у «Пісенному конкурсі». Неабияка заслуга у цій перемозі належала Богдану Лозицькому, який підкорив журі грою на гітарі.

Його партнер по команді Тимур Берлим був настільки переконливим у кожному образі, що йому просто не могли не віддати титул «Кращого актора».

Із фестивалю новосанжарці повернулися не лише з чудовим настроєм, але і з цінним досвідом, який неодмінно допоможе їм при наступному виході на сцену.

— Ми вчилися тримати паузу, ставити голос, вигадувати оригінальні образи, — розповідає капітан команди Максим Михайлик. — Звичайно, це все нам допоможе у майбутньому. Не лише у КВН, а й у житті загалом.

Лишається тільки жалкувати, що отримані на фестивалі навички команда «Браво» зможе показати глядачам лише у цьому році. Адже по його закінченні тринадцять чоловік із команди завершать навчання у Новосанжарському НВК. Є й хороша новина: у цьому році випускний КВН у школі має бути надзвичайно масштабним. Принаймні, кавеенщики вже зараз обіцяють приготувати щось цікаве. Зокрема, нарешті залишити свій традиційний образ «ботанів» і вигадати щось нове.

— Ми вже виросли, і той образ не виглядає таким вдалим. Зараз ми у пошуках нового образу, — зізнається Богдан Лозицький.

Команда «Браво» дякує за фінансову та організаційну допомогу Григорію Перерві, Володимиру Левицькому, Сергію Булочнікову, Сергію Бульбасі, Віктору Дубовичу, Ніні Вінич, Сергію Кузнєцову, Ірині Мусі, Вікторії Матірній, Сергію Підопригорі, Дмитру Шовкоплясу та адміністрації «Гостинного двору».

Також учасники команди дякують колишньому гравцю «Браво» Назару Проскурні, який підтримував друзів за допомогою «Скайпу» і допоміг не однією цікавою ідеєю.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. читач / 24 жовтня 2013, 09:32
класне фото
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації