Вхід | Реєстрація

Лохвичанин пограбував жінку в її ж будинку

Лохвичанин пограбував жінку в її ж будинку

Невдало закінчився візит 36-річного мешканця міста Червонозаводського до своїх старих знайомих. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння і повертаючись додому, чоловік вирішив завітати в гості до друзів щоб забрати нібито давній борг.

Побачивши, що вдома немає господаря, чоловік почав вимагати у господині повернути кошти, але та відмовилася віддавати гроші. Тоді захмелілий чоловік вирішив діяти іншим шляхом - забрав мобільний телефон «Нокіа» вартістю 300 гривень, який знаходився на столі, і з місця пригоди втік, не зважаючи на прохання жінки повернути її власну річ.

Жінка не розгубилася, і повідомила в міліцію. Правоохоронці Лохвиці, шляхом проведення оперативних заходів, доволі швидко знайшли та затримали чоловіка, який, до речі, вже мав проблеми із Законом.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк до 4-х років.


Автор: Світлана Фурса, Лохвицький РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 жовтня 2013, 16:45 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації