Вхід | Реєстрація

У міні-футбольному чемпіонаті зіграє рекордна кількість команд

2-го листопада стартує п’ятий зимовий чемпіонат Новосанжарського району з міні-футболу.

Чемпіонат триватиме п’ять з половиною місяців: розпочнеться у листопаді, а закінчиться у середині квітня. За п’ять років міні-футбольні змагання стали у районі навіть популярнішими за ігри у «великий» футбол. Причин тут кілька. По-перше, більшості команд не потрібно далеко їхати, щоб зіграти. По-друге, на сезон цілком вистачає заявки у десять-дванадцять гравців. По-третє, бігати на міні-полі доводиться на удвічі менші відстані. Ріст популярності міні-футболу спричиняє до зростання кількості команд. У першому чемпіонаті їх було всього 13, у другому — 18, у третьому — 20, у четвертому — 24.
Цього року про свою участь у чемпіонаті заявили 25 команд. З них 12 гратимуть у першій лізі, 13 — у другій. Кілька команд з числа минулорічних учасників цього сезону грати не будуть: «Будівельник» (Пристанційне), «Арсенал» (Пасічне), «Спарта» і «Ніка» (Нові Санжари). Натомість додаються нові. Цього року вперше у зимовому чемпіонаті зіграють «Дніпро» з Козубів, «Лиман» з Шедієвого, «Омега» та «Солод» з Нових Санжар.

Враховуючи, що у заявці кожної команди нараховується щонайменше десять-дванадцять чоловік, то протягом зимового сезону на міні-футбольному полі підтримуватимуть форму близько трьохсот футболістів із Новосанжарського району.

Нагадаємо, що міні-футбольні змагання у Новосанжарському районі проводиться із 2009-го року. Усі чотири зимових чемпіонати виграла «Зоря» з Руденківки. Літні чемпіонати вигравали послідовно «Ніка» (Нові Санжари), «Сила ради» (Нові Санжари) та «Маяк» (Малий Кобелячок).


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 жовтня 2013, 16:42 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації