Вхід | Реєстрація

Зайці, лисиці — на прицілі

Зайці, лисиці — на прицілі

2-го листопада розпочинається сезон полювання на хутряного звіра.

У мисливських угіддях ДП «Новосанжарський лісгосп» на зайця-русака, лисицю червону та єнотоподібного собаку можна буде полювати у період з 2-го листопада по 26 січня. Дозволене полювання у вихідні дні — суботу та неділю.

За один день мисливець може застрелити одного зайця-русака. На єнотоподібних собак та лисиць ліміт не встановлений.

Полювання проводиться за відстрілочними картками. Ціна сезонної у мисливській організації держлісгоспу — 250 гривень. Ті, хто бажає піти на зайця один раз, мають придбати одноразову картку за ціною 60 гривень. Пільговики мають скидки від 50 до 100 відсотків.

Нагадаємо, що для новоствореної мисливської організації державного лісового господарству цьогорічне полювання — перше. За словами директора ДП «Новосанжарський лісгосп», із початку року вже видали 295 мисливських квитків.

— У першу чергу ми будемо організовувати полювання для своїх мисливців. Щоб не було так, як у минулі роки, коли приїздили автобусами із Полтави і вибивали усю дичину. Ми не будемо гнатися за тим, щоб продати якомого більше карток. Головне, щоб наші люди змогли піти на полювання, — пояснив Василь Красюк.

Окрім ДП «Новосанжарський лісгосп» організацією полювання у Новосанжарському районі займаються Новосанжарське УТМР та МРТ «Кречет».


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 жовтня 2013, 10:15 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації