Вхід | Реєстрація

У Нових Санжарах ушановували пам’ять героя—земляка

У Нових Санжарах ушановували пам’ять героя—земляка

25 жовтня в новосанжарському кінотеатрі відбувся концерт, який був присвячений герою Радянського Союзу, уродженцю Нехворощі Степанові Воротнику.

Близько 12-ї години в просторому залі районного кінотеатру зручно вмостилися гості свята. Це були як молоді люди, так і представники середнього та старшого віку. Вони очікували на захід, який проходив на честь 70-річчя визволення Новосанжарщини від фашистських загарбників. Потрібно зауважити, що концерт був організований силами працівників сільської ради, будинку культури, бібліотеки і загальноосвітньої школи Нехворощі. На початку свята ведуча зачитувала імена героїв із Новосанжарщини, а їхні фотографії паралельно проходили на екрані. Далі звучало багато музичних композицій на воєнну та пост-воєнну тематику. Приміром, «Багряне листя» виступило з піснями «Санжарські ветерани» та «Смуглянка». Під час виконання останньої композиції зал підспівував та хлопав у долоні. Також прозвучали пісні «Темная ночь» та «Потому, что мы пилоты», які виконав Владислав Діденко.

Глядачі залишилися в захваті від театралізованого дійства з двох сценок. У ньому двоє хлопців познайомили присутніх із автобіографією Степана Воротника. Перед глядачами пройшло все воєнне життя героїчного земляка: його польоти на завдання, сутички з ворогом та блискучі перемоги.
Далі самодіяльний ансамбль «Лілея» виконав пісню «Журавлі».

Порадував присутніх своїм виступом і гурт «Світоч», у якому вокалістом та гітаристом є нехворощанський сільський голова Юрій Любимський.

На святі вручили квіти ветеранам, які знаходилися в актовому залі. Після цього ведуча попрохала присутніх ушанувати полеглих на війні. Наприкінці заходу на сцену піднявся голова районної ради Володимир Левицький, який подякував за збереження пам’яті героїчного минулого земляка.
— Низький вам уклін. Спасибі за творчість, за пам’ять.

Це було вшанування вже третього героя-земляка Радянського Союзу. Надалі подібні заходи планують продовжувати.


Автор: Роза ТУМАНОВА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 листопада 2013, 10:36 | Нові Cанжари | Культура та освіта


1. Юрій Лісовський / 6 листопада 2013, 21:50
Ой, пані Розо. Ви про щось інше не могли написати? Адже від матеріалу аж смердить совдепом, особливо в останніх рядках. Не очікував від вас такого(.
2. New York / 6 листопада 2013, 22:39
)))
Роза, напиши йому про Бандеру і УПА.
3. Юрій Лісовський / 6 листопада 2013, 23:09
2. New York пише:
«)))
Роза, напиши йому про Бандеру і УПА.»


До чого тут Бандера і УПА?!
4. Ясен / 7 листопада 2013, 04:34
1. Юрій Лісовський пише:
«Ой, пані Розо. Ви про щось інше не могли написати? Адже від матеріалу аж смердить совдепом, особливо в останніх рядках. Не очікував від вас такого(.»
Не згоден,написано все вірно.Так і хочеться сказати:"Забудь про своє минуле,й воно стане майбутнім твоїх дітей".В подвигах наших дідів совдепії не було,це винахід колишнього режиму.
5. New York / 7 листопада 2013, 11:49
3. Юрій Лісовський пише:
«До чого тут Бандера і УПА?!»

Ну шоб тобі понравилось.

Або хоча б така кінцівка:
Це було вшанування вже третього героя-земляка Радянського Союзу. Надалі подібні заходи планують продовжувати. Але особисто я вважаю, що усіх їх треба на гілляки повісити. Як раз Новий рік скоро.
6. 44444 / 7 листопада 2013, 16:00
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
5. New York пише:
«Це було вшанування вже третього героя-земляка Радянського Союзу. Надалі подібні заходи планують продовжувати. Але особисто я вважаю, що усіх їх треба на гілляки повісити. Як раз Новий рік скоро.»

Ти шо, чокнувся? Діда твого треба було повісити до народження твого батька, придурок. Нічого святого. Хоч би й думав підтримати "Свободу" - через отаких д.... регіони кращими здаються.
7. есер / 7 листопада 2013, 18:32
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
44444,уважно читай коментарі і хоч трішки їх аналізуй,тоді зрозумієш хто придурок.
8. 44444 / 7 листопада 2013, 19:33
Я про Лісовського. Сподіваюсь, мене зрозуміють і пробачать.
9. Юрій Лісовський / 7 листопада 2013, 23:04
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
6. 44444 пише:
«Ти шо, чокнувся? Діда твого треба було повісити до народження твого батька, придурок. Нічого святого. Хоч би й думав підтримати "Свободу" - через отаких д.... регіони кращими здаються.»


До чого тут "Свобода"??? У тебе з головою все нормально?
10. Юрій Лісовський / 7 листопада 2013, 23:07
9. New York пише:
«Ех, есер, спалив ти контору. )))
Я ж хотiв пiдiграти йому. Було б весело.»


Кому підіграти? Я наче ж не свободівець?). Чи у вас вже галюцинації?;).
11. Микола Гузченкo / 8 листопада 2013, 03:09
12. New York / 8 листопада 2013, 08:01
Юра, ти теж "типовий совок", хочеш того чи ні.
Це частина нашої історії і ніде від того не дінешся. Чому, зневажаючи тему про вшанування героїв, ти вважаєш, що то є прогресивне мислення?
13. 44444 / 8 листопада 2013, 08:03
14. New York пише:
«Чому, зневажаючи тему про вшанування героїв, ти вважаєш, що то є прогресивне мислення?»

!!!!!!!!! І додати нічого.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації