Вхід | Реєстрація

В Полтавській облраді проголосували за рішення «Про суспільно-політичну ситуацію в країні»

В Полтавській облраді проголосували за рішення «Про суспільно-політичну ситуацію в країні»

Депутати від опозиції та позафракційні неодноразово порушували питання про необхідність переобрання президента та уряду.

Учора відбулася 19 позачергова сесія Полтавської обласної ради шостого скликання на якій розглядався суспільно-політичний стан в країні. Із 125 депутатів Полтавської облдержадміністрації на ній зареєструвалося 95 депутатів. Були присутні голови районних рад, міські голови, начальники різних управлінь і відділів, представники ЗМІ.

Під час сесії протестувальники почали мітинг під стінами ОДА, приміщення щільно оточила міліція. Від близько 500 осіб протестувальників лунали гасла: «Разом і до кінця», «Банду геть». На сесії представниками опозиції неодноразово висловлювалися заклики та думки, щодо відставки президента та переобрання парламенту, гостро обговорювалися події, що відбулися 30 листопада на Київському Майдані Незалежності.

На сесії заслухали думку від мітингувальників, перед депутатами виступив Олександр Коба.

На сесії проголосували за прийняття заяви депутатів Полтавської обласної ради (на фото нижче), яку попередньо обговорювали на президії.


Автор: Ілона ЧОРНОГОР, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 грудня 2013, 11:21 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації