Вхід | Реєстрація

Кременчужани відправили першу гуманітарну допомогу на Євромайдан

Кременчужани відправили першу гуманітарну допомогу на Євромайдан

Вчора, 3 грудня, о 15.00 п'ятеро кременчужан зібрали і відправили маршруткою від «Амстора» першу гуманітарну допомогу в Київ на Євромайдан. Організувала збір для відправки студентка Оля Доскач. Вчора ввечері цю гуманітарну допомогу отримали кременчужани, які вже тиждень мітингують у столиці.

У передачу входили кілька ковдр, теплий одяг (куртки, жилетки, шапки), продукти (ковбаси, печиво, цукерки та інше) і медикаменти - 10 пачок бинтів, 4 пляшечки перекису водню і 4 платівки цитрамону.

Також стало відомо, що сьогодні, 4 грудня, з Кременчука на Київ відправиться автобус людьми і пікап, які повезуть на Євромайдан гуманітарну допомогу, прийняту в штабі «Комітету протистояння диктатурі» за адресою бульвар Пушкіна, 8. Мітингувальникам у столиці відправили 4 відра меду, ковбасу, сир, сало, печиво, теплий одяг, медикаменти і багато іншого.


Автор: Олена Маляренко, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 грудня 2013, 17:26 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації