Вхід | Реєстрація

Андрій Река: «Усією громадою можна все!»

Селищний голова перед приходом зими дав настанови громаді: запастися лопатами та готуватися до розчистки снігу.

У тісному кабінеті селищного голови немає де впасти яблуку. Тут зібралися керівники установ, власники магазинів, підприємці та представники громадських організацій. Усім їм Андрій Река розповідає про те, як потрібно готуватися до холодної пори року.

У кожного, навіть у маленькому кіоску, має бути власна лопата та мітла. Щоб в разі снігу ви могли вранці вийти і розчистити підхід до вашої торгової точки чи установи.

— Так, у селищі є працівники відділу благоустрою. Але коли усі Санжари засипле снігом, четверо чоловік не впораються! — пояснив мер.

— Лопати коли приносити? — із готовністю запитала одна з присутніх підприємців.

— Не треба нікуди приносити, у вас хай стоїть, — посміхнувся мер. — Ви просто пам’ятайте, у якому селищі ми всі живемо. За останні роки ми вже стали зовсім іншими людьми. Ми зрозуміли, що всією громадою можна все!

Андрій Река нагадав присутнім, що за останні роки у селищі проклали близько 1,5 кілометра тротуарів із плитки «старе місто». Трактором її чистити ніяк, тому єдина надія — на лопати та мітли.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 грудня 2013, 14:34 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації