Вхід | Реєстрація

Відкрита першість району з шахів та шашок

12 листопада, у вівторок, в шаховому клубі ім.Івана Джалого віблулася відкрита першість району з шахів. Вона стала підготовчим етапом до обласних змагань спартакіади ВФСТ «Колос», які проходили в Миргороді 23 листопада. У змаганнях взяли участь 22 шахісти. Перемогу та путівку до Миргорода здобув Віктор Коба, багаторазовий переможець і призер районних та обласних змагань. Друге місце зайняв Леонід Береза, третє — Сергій Палько.

19 листопада в шаховому клубі відбулася першість району з шашок, де перемогу здобув Петро Якименко (Нові Санжари), друге — Валерій Решетило (Малий Кобелячок), третє — Володимир Шмиголь (Нові Санжари).

21 листопада збірна школярів Новосанжарського району брала участь в обласних змаганнях з шахів у Миргороді. До складу збірної увійшли Іван Орищенко (Нехворощанський НВК), Ігор Миненко (Новосанжарський НВК), Володимир Гріневич, Оксана Титаренко (Малоперещеплянська ЗОШ). Наша збірна посіла почесне четверте загальнокомандне місце, що дає змогу лідирувати в обласній спартакіаді школярів. Найкраще виступив Іван Орищенко. Він посів третє місце, виконавши норму другого дорослого розряду. На наступний рік у нашої збірної залишаються гарні шанси на високі місця. У дітей чудовий настрій та налаштування на боротьбу.

 

Новосанжарський район — бронзовий призер Обласної спартакіади серед ветеранів

23 листопада районна збірна ветеранів захищала честь нашого району в Миргороді.

У фінальну частині змагань увійшли чоловічі та жіночі збірні з волейболу, шахів та шашок, настільного тенісу. Команду Новосанжарського району очолив Віктор Рибалко. У загальному підсумку наша збірна посіла почесне третє місце, пропустивши вперед з мінімальним відривом очок команди Миргородського та Полтавського районів.

У команді чоловіків боролися Сергій Кузнєцов, Володимир Жаботинський, Михайло Сипітий, Володимир Литвиненко, Андрій Рябуха, Юрій Шнейдер, Ігор Нещадим, Сергій Бодак (тренер Сергій Кузнєцов). До складу жіночої команди увійшли кращі волейболістки Олена Шкільна, Алла Ашихміна, Людмила Губенко, Ірина Ларіонова, Тетяна Шинкаренко, Тетяна Дмитренко, Таїсія Щипачова. Тренер Олександр Дерев’янко.

Збірну з шахів очолили Віктор Коба та Ірина Воронько, з шашок — Петро Якименко та Ірина Рязанова, з настільного тенісу — Юрій Урезченко та Ліля Бугаенко.

Команда Новосанжарського району нагороджена Кубком та почесними грамотами обласної організації ВФСТ «Колос».

Велика вдячність спонсорам в організації поїздки: Сергію Кузнєцову, Олександру Зімовцю, Олексію Білоконю.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації