Вхід | Реєстрація

І знову перемога!

І знову перемога!

Після перемоги на обласному етапі (І-е місце) Владислава Труніна, вихованця школи-інтернату, було запрошено до участі в VII-му Всеукраїнському конкурсі юних гумористів «Посміхнемось щиро Вишні», який відбувся 15-17 листопада в Полтаві.
Цього разу ми з Владиком вирішили показати на суд журі уривок з оповідання О. Вишні «Дика коза» та гумореску М. Сома «Карась — космонавт».

Хвилювань було багато, адже у своїй віковій категорії (16-18 років) Владислав був наймолодший. Та ще й під час жеребкування витягнув вареник із номером «2». А так як номер «1» нікому з учасників не дістався, то Владик розпочинав конкурс першим. А це завжди не тільки важко психологічно, а ще і дуже відповідально.

Після виступу глядачі довго аплодували юному пересмішнику. Але хвилювались ми аж до кінця конкурсу, адже учасники з усіх областей України були гідними конкурентами.

Та коли на третій, підсумковий, день конкурсу, відбулось нагородження учасників, ми зрозуміли, що не тільки глядачі в залі, але і члени поважного журі високо оцінили талант юнака: Владик посів почесне III-є місце.

Отже, Владислав Трунін став переможцем конкурсу юних гумористів «Посміхнемось щиро Вишні»  у номінації «Вишневі усмішки» (старша вікова категорія) і нагороджений дипломом ІІІ-го ступеня Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України й Українського державного Центру позашкільної освіти.

Усі переможці отримали символічні «Вишневі медалі», значки, сертифікат учасника та подарунки.

Поїздка на конкурс відбулася завдяки небайдужим, добрим людям — підприємцеві Олександру Михайловичу Семиногу та Миколі Жуку. Як розповів нам Микола Григорович, отаман козаків Кобеляччини, на засіданні ради вони вирішили допомогти юному гумористу.

Низький уклін вам та Божого благословення у всіх добрих справах.


Автор: Любов Койнаш, педагог-організатор


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2013, 09:14 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації