Вхід | Реєстрація

У терцентрі школярі інсценізували казку

У терцентрі школярі інсценізували казку

Минулого тижня в Кобеляцькому районному територіальному центрі соціального обслуговування відбувся тематичний вечір, присвячений Міжнародному дню інвалідів.

У вівторок у відділенні соціально-побутової адаптації зібрались гості та люди, які користуються послугами територіального центру. Ведучі тематичного вечора, присвяченого Міжнародному дню інвалідів, Тетяна Яременко та Тетяна Ященко в цей день намагались зайвий раз нагадати всім присутнім про те, що люди з вадами здоров’я потребують від нас неабиякого захисту та підтримки. І, на щастя, такі люди є. Працівники Кобеляцького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) переймаються буденними проблемами людей із вадами здоров’я. І не лише третього грудня в Міжнародний день інвалідів, а й протягом цілого року. У відділенні «соціально-медичних послуг» інваліди всіх категорій за направленням лікаря можуть безкоштовно скористатися послугами всіх видів масажу, тренажерного залу та отримати фізіотерапевтичні процедури.

Цього дня присутніх на заході ознайомили з правовими засадами соціального захисту. Також усі мали можливість переглянути виставку робіт, яку власними руками виготовила відвідувачка відділення соціально-побутової адаптації Тетяна Лисаченко. Ще присутнім продемонстрували казку під назвою «Про пуголовків та качку», автором якої є інвалід ІІ групи Любов Лебідь. А представили її вихованці Кобеляцького навчально-виховного комплексу №1.

Насамкінець тематичного вечора відвідувачів частували гарячим чаєм та солодощами. Захід пройшов у теплій та дружній обстановці. Усі присутні мали можливість хоч трішки відволіктися від буденних проблем.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2013, 10:25 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації