Вхід | Реєстрація

Легалізація заробітної плати - одне з першочергових завдань міндоходів!

Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Полтавській області постійно працює у напрямку дотримання вимог трудового законодавства.

Так, у  2013 році при перевірках суб’єктів господарювання щодо оформлення найманих працівників ревізорами Кобеляцького  відділення Кременчуцької ОДПІ проведено 31 рейд, виявлено 56 неоформлених найманих працівників.

За результатами перевірок оформлено трудові відносини та укладено трудові договори з 43 найманими працівниками, сплачено податку на доходи фізичних осіб в сумі 11,6 тис. грн., 5 працівників зареєструвалися приватними підприємцями та сплатили єдиний податок в сумі  3,3 тис. грн.

Кобеляцьке відділення Кременчуцької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Полтавській області наголошує: нелегальна робота - це відсутність захисту від незаконного звільнення, гарантій на безпечні і здорові умови праці, гарантованого права на відпочинок, зрештою відсутність впевненості у майбутньому. Згадайте про це перед тим, як погодитись працювати нелегально!


Автор: Інформаційно-комунікаційний відділ Кременчуцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 січня 2014, 10:16 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації