Вхід | Реєстрація

Звернення до голови селищної ради Андрія Реки

Ми, представники громади Новосанжарщини, глибоко стурбовані, вражені подіями, що відбуваються в нашій країні, зокрема, смертями невинних побратимів, катуваннями простих громадян, приниженням гідності українців, побиттям журналістів, викраденням та затриманням людей.

Закони, які були прийняті з порушенням регламенту 16 січня 2014 року, викликають у громадян обурення й осуд. Ми вимагаємо від депутатів селищної ради скликання позачергової сесії та прийняття наступних рішень:

1. Звернутися до Президента України, Кабінету Міністрів та депутатів Верховної Ради з вимогою прийняти умови ВО «Майдан», які були висловлені представниками опозиції, Радою «Майдану».

2. Припинити використовувати працівників бюджетної сфери для поїздок на «Антимайдан» за гроші.

3. Звернутися до обласного управління внутрішніх справ Полтавської області з вимогою не залучати до поїздок у Київ працівників Новосанжарського РВУМВС.

4. Звернутися до Президента України, Верховної Ради України з вимогою про те, щоб надзвичайний стан на території України не був введений.


Автор: Жителі Новосанжарщини: Зінченко В., Коляда Ю., Олейнікова Л., Коваленко О., Дзюбенко Т. — усього 31 підпис.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 лютого 2014, 11:43 | Нові Cанжари | Політика
1. Слава Україні / 1 лютого 2014, 11:48
Треба було ще додати заборону комуністичної партії та партії рИгіонів!!!!!!!!!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації