Вхід | Реєстрація

Полтавський автомайдан підтримав віче у Нових Санжарах

Полтавський автомайдан підтримав віче у Нових Санжарах

9 лютого 2014 року у Полтаві традиційне недільне віче продовжилося пробігом автомайдану. Активісти на чолі з народепом-свободівцем Юрієм Бубликом приїхали до Нових Санжар на Полтавщині, щоби підтримати тамтешнє зібрання.

Недільне віче в обласному центрі розпочалося з новини про подальший тиск на активістів полтавського Майдану. Зокрема, Роман Чабановський повідомив, що суд у цивільній справі по розблокуванню комунального приміщення за позовом прокуратури, який було заплановано на 17 лютого, раптово перенесли на 10. До того ж, змінено суддю.

«Нині я проходжу в двох справах – цивільній та кримінальній. У суботу увечері(!) працівники УБОЗу намагалися вручити мені повістку на допит у кримінальній справі за фактом нібито захоплення адміністративної будівлі. Я її не підписав, адже документ  був оформлений неналежним чином – відсутнє зазначення мого процесуального статусу. Режим біснується й намагається усунути активістів полтавського майдану, але громадський опір не вдасться цим зламати. Чи враховує влада та правоохоронці, що на моє місце прийдуть десятки инших?», – наголосив голова Полтавської обласної організації ВО «Свобода» Роман Чабановський.   

Після початку віче автомайданівці рушили до Нових Санжар. На під’їзді колону без жодних причин зупинили працівники ДАІ, однак за втручання Юрія Бублика, водії продовжили рух.

«Ми об’єднані, а отже – сильні. Сьогодні ми приєдналися до новосанжарського віче, щоб запевнити, що супротив злочинній владі на Полтавщині щоденно зростає. У планах автомайдану – почергово відвідувати недільні зібрання й в инших містах, селах нашого регіону. За нами правда, справедливість і надлюдське бажання. Закликаю говорити з рідними, сусідами і розповідати, переконувати їх у чесності, доцільності, щирості наших прагнень, щоб кожного разу кількість людей на віче збільшувалася. Поясніть, що байдужість прирівнюється допомозі «режиму» в ігноруванні волі, катуванням совісти та знущанням над майбутнім. Слава тим, хто не здається під тиском і вірить у перемогу», – зазначив під час віче у Нових Санжарах народний депутат України від ВО «Свобода» Юрій Бублик.


Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2014, 12:50 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації