Вхід | Реєстрація

Чи вчили арихметику працівники Нафтогазу України ?

Чи вчили арихметику працівники Нафтогазу України ?

"НАК «Нафтогаз Украины» вынуждена ограничить поставки газа в регионы страны, которые имеют наибольшую задолженность за топливо. Об этом сообщила пресс-служба компании в четверг, 13 февраля.

По данным компании, на сегодняшний день задолженность предприятий коммунальной теплоэнергетики за природный газ перед «Нафтогазом» составляет около 25,5 миллиарда гривен.

«Компания направила телеграммы руководителям областей, имеющих наибольшую задолженность за потребление газа (Винницкая, Житомирская, Запорожская, Львовская, Черниговская, Черкасская, Херсонская, Сумская, Одесская, Волынская и Кировоградская), и сообщила о том, что поставки газа превентивно ограничиваются до технологического минимума в связи с нарушением условий договоров и накоплением значительной задолженности», — говорится в сообщении."

А тепер трішки історії - зовсім свіжої.

“Расчеты за природный газ перед "Нафтогазом Украины" стабильно проводят всего четыре области - Черновицкая, Ровенская, Полтавская и Черкасская.” Об этом сказал директор департамента экономического планирования и бюджетных расчетов НАК "Нафтогаз Украины" Юрий Колбушкин в ходе всеукраинского селекторного совещания, пишет "Интерфакс-Украина"/17.12.2013/ “Уровень расчетов за газ - всего 34%.Предприятия коммунальной теплоэнергетики должны "Нафтогазу Украины" почти 22 млрд грн за поставленный газ.” Об этом на селекторном совещании сообщил первый заместитель председателя правления компании Валентин Франчук. Крупнейшими должниками являются предприятия Луганской (уровень расчетов 21%), Днепропетровской (26%), Одесской (26%), Донецкой (25%) областей, а также Киева (23%) и Севастополя (29%)./16.01.2014.

І виходить , що за місяць всі енергоємні області-боржники 22 млрд погасили , а слабенькі ,в промисловому розумінні області , борг цих областей ще й перекрили  до 25,5 млрд . Ви в це вірите ? Я також не вірю , але це потрібно в імя ВЕЛИКОЇ ПОЛІТИКИ. Людей жалко . А вони ж новини дивляться , газети читають . І сидять собі селяни в тій же Донецькій чи Дніпропетровській , та й думають - майданують западенці та центральні області , за газ не платять , а ми повинні за них віддуватися . Отак і починається громадянське протистояння та брат-на-брата з вилами іде .А все тому , що там ,нагорі , не дуже розумні і далекоглядні люди , вершать долю країни .


Автор: Наталія Грудова


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 лютого 2014, 11:40 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації