Вхід | Реєстрація

Компроміс. Полтавська облдержадміністрація не буде працювати два дні

Компроміс. Полтавська облдержадміністрація не буде працювати два дні

У Полтаві правоохоронці пообіцяли мітингувальникам, що обласна державна адміністрація не буде працювати 2 дні.

Начальник обласної міліції Едуард Федосов під час переговорів з протестувальниками запропонував призупинити роботу облдержадміністрації на два дні з умовою, що правоохоронці залишаться всередині. "Він запевнив, що правоохоронці не будуть заважати евромайдановцам", - повідомили активісти.

На даний момент правоохоронці вже зайшли у приміщення облдержадміністрації.

Як повідомлялося, протестувальники в Полтаві міліції поставили ультиматум, вимагаючи або впустити активістів в будівлю облдержадміністрації, або забарикадувати двері зовні, щоб блокувати роботу адміністрації.

Перед цим активісти зробили спробу штурму будівлі облдержадміністрації. Люди розбили скло в будівлі, при цьому кидали петарди та вибухові пакети. Один з кинутих "коктейлів Молотова" влучив у кабінет на першому поверсі, викликавши спалах. Пожежу ліквідували люди, які знаходяться всередині будівлі.

Після цього до будівлі прибули близько 200 правоохоронців у шоломах і зі щитами, які за допомогою світлошумових гранат відтіснили протестувальників з площі біля облдержадміністрації.





Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2014, 00:45 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації