Вхід | Реєстрація

З Будинку профспілок вивозять обгорілі трупи, їх там можуть бути десятки

З Будинку профспілок вивозять обгорілі трупи, їх там можуть бути десятки

Протягом сьогоднішнього дня медики-волонтери витягли з Будинку профспілок чотирьох сильно обгорілих трупів. За їхніми даними, там досі залишаються ще десятки таких. Точну цифру вони назвати не можуть.

Як йдеться в сюжеті ТСН.19:30, надвечір до Михайлівського собору привезли одне з таких сильного обгорілих тіл. Медики-волонтери пояснили, що цей труп витягли з 7-го поверху Будинку профспілок.

Водночас, за словами медиків-волонтерів, таких трупів у будинку профспілок десятки, але вони не можуть точно сказати скільки саме.

Як повідомляє наш кореспондент, люди просто не могли евакуюватися, бо вони були непритомні після того, як їх побили силовики, які опинились в будинку профспілок.

Як повідомлялось раніше, під час пожежі в Будинку профспілок на Майдані Незалежності в ніч на 19 лютого могли живцем згоріти десятки людей. Про це заявив заступник глави фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

Водночас у ДСНС завляют - "пожежники евакуювали 41 людину з Будинку профспілок, на дослідженій території будівлі постраждалих і жертв немає".



Автор: www.tsn.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2014, 01:16 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації