Вхід | Реєстрація

Майданівці у Полтаві: Проти нас застосували гранати, гумові кулі та картеч

Майданівці у Полтаві: Проти нас застосували гранати, гумові кулі та картеч

Протестуючі знайшли залишки гранат, гільзи, картеч та отримали стусани.

Учасники полтавського Майдану розповіли, які засоби використовували бійці внутрішніх військ 19 лютого. За свідченнями постраждалих, силовики застосували до них не тільки кийки, а й гранати, гумові кулі і дріб.

— Учасники Майдану зранку знайшли картеч, залишки світлошумових гранат, гумові кулі 12 калібру для відстрілу з рушниць, один балончик сльозогінного газу, світлову ракету для рушниць. Та це ще не все, бо багато розтягли на сувеніри протестувальники. Крім цього, чимало людей отримали удари кийками, — розповідають учасники вчорашніх подій.

За словами активіста Олександра Коби, під час вчорашніх сутичок постраждало 8 протестуючих. Жодного з них не госпіталізовано, оскільки майданівці побоюються, що міліція забиратиме постраждалих з лікарень. Необхідну медичну допомогу надають польові медики Майдану.


Автор: Богдан АНДРЄЄВ, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2014, 12:17 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації