Вхід | Реєстрація

Кримські татари обурені заявою про відділення Криму від України

Кримські татари обурені заявою про відділення Криму від України

Лідер меджлісу кримських татар Рефат Чубаров обурений заявою голови Верховної Ради Криму Володимира Константинова про можливе відділення автономної республіки від України, яку той озвучив раніше.

Як повідомила прес-служба меджлісу, Константинов міг відкрито запросити російських силовиків втрутитися в ситуацію і прибути в Крим.

"Щоб не трапилося в нашій державі – це наша країна, це Україна! І тому в такий тривожний час, коли керівники якихось регіонів заявляють про те, що, мовляв, якщо в Києві буде така влада, яка нам не сподобається, ми готові піти на дії з відторгнення території від єдиної України, ці люди скоюють не менший злочин, ніж ті, які стріляють на вулицях Києва", - сказав голова меджлісу.

Чубаров додав, що Константинов зробив свої заяви у Москві і його слова можна сприймати "як запрошення російських силових структур до Криму". При цьому він додав, що кримські татари не дозволять реалізувати заяви голови Верховної Ради Криму.

"Це політичне шахрайство у важкий для країни період. Кримські татари просто не дадуть це зробити! Це і наша земля, це земля всіх, хто живе в Криму, у нас іншої Батьківщини немає. Ми будемо в єдиній державі, а такі, як "константинови", приходять і йдуть", - заявив глава меджлісу.


Автор: «ТСН»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 лютого 2014, 17:30 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації