Вхід | Реєстрація

«Ну еще застрели меня!». Реакція кримчанина на присутність російських солдатів

«Ну еще застрели меня!». Реакція кримчанина на присутність російських солдатів

У Мережі набирає популярність відео, на якому житель Криму навчає російських солдатів, як потрібно вести себе в чужій країні.

УВАГА: На відео присутня ненормативна лексика.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2014, 11:51 | Полтавщина | Суспільство


1. Майстер / 4 березня 2014, 13:10
6.koriolan
«Глаз М.И.Кутузова, оставленный им в Крыму, надежно охраняет новую русскую землю от прихлебателей и иноверцев.»


Так нехай кутузівське око і охороняє. А російська армія тоді для чого?:)
2. New York / 4 березня 2014, 14:52
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
3.Дарія
«Знаєте, що мені цікаво, як би себе повело російське керівництво, якби українські військові себе так нахабно поводили на їхній території?»

Якби наша територія була завбільшки з їхню, і потужність армії така сама, то сиділи б вони тихенько і чекали, як і ми зараз.

А вобще-то, мене не покидає відчуття, що в новинах нам спеціально нагнітають страху. "Росія наступає!", "Захват території!", "Відділення!"...
Ніхера вони не зроблять. Нікого вони не відділять.
Тим більше, коли настане "харашо" і російськомовні українці перестануть панікувати, заживши достойним життям європейців.
А "харашо" ж настане. Тепер же ж все по-другому. "Режим" повалений. Лєнінів нема. :)
3. шофер / 4 березня 2014, 15:55
А вобще-то, мене не покидає відчуття, що в новинах нам спеціально нагнітають страху. "Росія наступає!", "Захват території!", "Відділення!"...
я вже давно намагаюся їм це пропхнути - не пролазе...
4. шофер / 4 березня 2014, 16:03
Пропихаю ще раз.

Росія цілком логічно і розсудливо розуміє, що регіоналів повалили силою, погрозами і т.д. І тому, судічи з усього, збирається встановити справедливість - тобіш повернути назад Януковича. Захист своїх людей в криму - чудове пояснення початку своїх дій, із великою долею правди, шоб дати поняти шо він не шутить.

Сєнічка чудово це розуміє, бо знає набагато більше а ніж ми прості сметрні, відповідно очко у нього починає скрипіти. Що робити? Все просто - використати вже перевірену зброю - нас простих людей. Для цього він починає нагнітати через ЗМІ паніку та тривогу. Мобілізація і т.д.
5. шофер / 4 березня 2014, 16:06
Цитата зі слів овоща на прес коніеренції - згадайте: "Знаючи характер Володимира Путіна, я не розумію чому він доси мовчить... для мене це запитання"

Тепер вам дійшло про що малося на увазі?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації