Вхід | Реєстрація

Голова районної ради зустрівся з сільськими головами

Голова районної ради зустрівся з сільськими головами

Третього березня голова районної ради Геннадій Супрун зустрівся з сільськими і селищним головами, аби обговорити найбільш актуальні та проблемні питання, що нині турбують громаду Новосанжарщини.
На початку цього заходу Геннадій Супрун підкреслив, що нині українці загалом і система самоврядування нашого району зокрема переживають час політичної, економічної та духовної реформації. За його словами, закінчився той час, коли людину примушували вступати до тієї чи іншої політичної партії. На думку голови районної ради, зараз кожному потрібно переглянути власне ставлення до процесу державотворення, адже нова влада закликає усіх самоврядовців до максимальної прозорості дій в інтересах територіальних громад.
Підтримав позицію Геннадія Івановича і селищний голова Андрій Река. Крім того, Андрій Олександрович наголосив на необхідності всіляко підтримати діяльність селищного комунгоспу, адже ця організація у майбутньому зможе обслуговувати не лише Нові Санжари, а й сусідні сільські ради.

Проблему функціонування центрального районного звалища твердих побутових відходів озвучив сільський голова Зачепилівки Михайло Заріцький.

Коментували соціально-політичну і економічну ситуацію в районі і країні загалом сільські голови Соколової Балки, Попового, Нехворощі, Кунцевого і Руденківки Анатолій Кравець, Ольга Волоська, Юрій Любимський, Анатолій Підтоптаний та Сергій Головко.

До присутніх звернулися і представники управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації. Вони прохали сільських голів посприяти у проведенні обстеження житлово-побутових умов у помешканнях ветеранів Великої Вітчизняної війни.

А от селищний голова Андрій Река просив колег долучитися фінансово до спорудження на центральній площі Нових Санжар пам’ятника «Небесній сотні». Також він повідомив про те, що замість Леніна на площі буде встановлено монумент «Десять заповідей» із церковним куполом.


Автор: Прес-служба районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 березня 2014, 16:40 | Нові Cанжари | Політика


1. Мужик07 / 10 березня 2014, 23:18
Це повний абцатц-в селищі із крайності в крайність.Смутні часи настали, все в могили та хрести треба перевернути. Памятник жертвам Януковича,тепер 10 заповідей, там де Ленін був, то хрест примирення перед прокуратурою,уже різних по селищу сект хватає.Через піар одного,ми будемо як на кладовищі.Та треба ж щоб людям щось хоть душу веселило
2. Амгість / 10 березня 2014, 23:26
Река молодець, йому і на памятник дайте грошей і комунгосп підтримайте.
3. Метр 08 / 10 березня 2014, 23:32
Селищній раді не треба спішити ставити 10 заповідей,можливо ще Бендері треба буде ставити монумент.Андріє Олександровичу пора уже гроші збирати,треба буде узгодити з новим головою РДА
4. Стурбованний / 11 березня 2014, 06:43
Скоро не только Ленина прийдется сламать но и церкви, они антихресты не православные а УПЦ. Для них очень существенно, что молитвы читаются не по национальным признакам
5. кобелячанин / 11 березня 2014, 08:24
Ну це ваще капець. Нахрена в центрі така архітектурна споруда церков мало? Чи мало маразму від Реки? Казали ж вам фонтан для дітей та молоді. А де активісти Санжар, де обговорення з громадою?
6. кобелячанин / 11 березня 2014, 08:26
Дуб просто посадіть. І то ефектніше буде ростиме віками людям на радість.
7. Пп 64 / 11 березня 2014, 08:36
СпасибI нашому меру за все що Вiн робить для нас.
8. Ветеран ВВ / 11 березня 2014, 08:43
Красивее Вашего поселка я не встречал, думаю, что заслуга в этом жителей и Вашего председателя поселка.
9. Роб Боб / 11 березня 2014, 09:12
2.Амгість
«Река молодець, йому і на памятник дайте грошей і комунгосп підтримайте.»
Комунгосп підтримувати потрібно,бо буде капець без нього.Десять заповідей-перебор однозначно.Проти памятника "небесній сотні" нічого немаю.Санжари якісно відрізняються від більшості неселених пунктів.Чия це заслуга?Жителів,мера,комунгоспу,це не основне.Головне,що Нові Санжари класне містечко.
10. Метр 08 / 11 березня 2014, 09:59
Да на счет церквей это точно,у нас скоро все в католики перейдут.Не веры, ни чести и не совести..Будем стоять на коленях перед РДА и читать 10 заповедей...
11. Пп 64 / 11 березня 2014, 12:10
МенI здаеться, що було б чудово коли люди жили б по божих заповiдях. Це не перебор - це святе. МолодцI - тi хто запропонував та втiлюе в життя.
12. Метр 08 / 11 березня 2014, 13:14
Божие заповиди не пишут на остатках Ленина, для этого в церковь ходят и святые места.ПП64, хватит целовать в задницу,тех кто это предложил,пишите прямо.Один человек у нас с бурной фантазией.
13. Роб Боб / 11 березня 2014, 13:52
11.Пп 64
«МенI здаеться, що було б чудово коли люди жили б по божих заповiдях»
;жити по заповідях чудово!От тільки купол на постаменті після Леніна все таки занадто.
10.Метр 08
«Да на счет церквей это точно,у нас скоро все в католики перейдут»
Метре 08,це ваш план на майбутнє?Я точно католиком не стану.
10.Метр 08
«.Не веры, ни чести и не совести.»

Дуже жаль.
14. Метр 08 / 12 березня 2014, 09:16
У нас очень смутное будущее..
15. Олена / 12 березня 2014, 13:22
11.Пп 64
«МенI здаеться, що було б чудово коли люди жили б по божих заповiдях. Це не перебор - це святе. МолодцI - тi хто запропонував та втiлюе в життя.»

Заповіді треба знати і жити по них.Хто не знає,хай читає "Біблію",ходить у церкву.Заповіді повинні бути в серці,а не на постаменті.
16. Олена / 12 березня 2014, 13:25
Леніна прибрали,надпис залишився.Хто тепер "кат народу"?Всі новосанжарці?Адміністрація?Хто писав,витріть!
17. Метр 08 / 12 березня 2014, 15:22
Олена, пускай это место будет вакантным, еще подождем немного и народ поймет для кого осталась плаха.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації