Вхід | Реєстрація

Розглянули актуальні питання

Розглянули актуальні питання

24 квітня у малому залі адмінприміщення Новосанжарської районної ради відбулося засідання постійних комісій районної ради з питань бюджету, підприємництва та управління майном, а також з питань освіти, культури, молодіжної політики, спорту та туризму. Участь у цьому заході взяв голова районної ради Геннадій Супрун і голова райдержадміністрації Володимир Паршевлюк.

Спочатку депутати розглянули питання про внесення змін до показників районного бюджету на 2014 рік. Далі начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства РДА Олександр Дрига розповів про затвердження переліку об’єктів для фінансування із цільового фонду соціального розвитку.

Також на засіданні мова йшла про затвердження Програми відзначення державних і професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед Новосанжарським районом та здійснення інших заходів на 2014-2016 роки. А от начальник відділу культури і туризму РДА Зінаїда Киричок озвучила питання про платні послуги закладів культури спільної власності територіальних громад сіл і селища району.
Депутати обговорили і затвердили  Статут Дубинівського навчально-виховного комплексу і заходи щодо економного та раціонального використання коштів районного бюджету.

Начальник відділу управління майном районної ради Юрій Свердлов розповів присутнім про приймання-передачу майна спільної власності територіальних громад району. Також він проінформував про дозвіл на списання основних засобів та про суб’єкта оціночної діяльності.
Наостанок заступник голови районної ради Сергій Бодак виніс на розгляд колег питання про затвердження розпоряджень голови районної ради.


Автор: Прес-служба районної ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 травня 2014, 10:08 | Нові Cанжари | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації