Вхід | Реєстрація

Відбулася чергова сесія районної ради

Відбулася чергова сесія районної ради

30 квітня у залі засідань адміністративного будинку відбулося пленарне засідання двадцять дев’ятої сесії Новосанжарської районної ради шостого скликання, яке провів голова райради Геннадій Супрун.

На сесію з 58 обраних депутатів прибуло 35. Перед початком засідання традиційно привітали іменинників: Володимира Петрушка, котрий відзначив свій день народження 30 квітня, а також Марію Краснюк, Анатолія Яловегу, Олександра Вусика, Сергія Шовкопляса, Володимира Тараненка, Миколу Перерву, Анатолія Кожухаренка, Володимира Замулу і Олександра Граба, котрі відсвяткували свої іменини у період між пленарними засіданнями. Далі депутати перейшли до обрання секретаря сесії. Ним стала Наталія Деменко. Затвердили і порядок денний.

Питання, які розглядалися: про внесення змін до показників районного бюджету на 2014 рік; затвердження переліку об’єктів для фінансування з цільового фонду соціального розвитку, Програми відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат; заохочення за заслуги перед Новосанжарським районом і здійснення інших заходів на 2014-2016 роки; питання про платні послуги закладів культури спільної власності територіальних громад сіл, селища району. Депутати обговорили також затвердження районної Програми соціального захисту громадян, постраждалих від Чорнобильської катастрофи на період 2014-2018 років та затвердження Статуту Дубинівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів — дошкільний навчальний заклад».

Про гроші, які потрібно виділити відповідно до Програми про використання коштів, що надходять до районного бюджету в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва за 2009-2014 роки доповів начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Василь Михайлик.

Ряд питань озвучив голова районної ради Геннадій Супрун. Стосувалися вони заходів щодо економного та раціонального використання коштів районного бюджету, змін у складі постійних комісій районної ради та внесення змін у рішення другої сесії районної ради шостого скликання від 21 грудня 2010 року «Про президію районної ради». У свою чергу начальник відділу управління майном районної ради Юрій Свердлов виніс на обговорення депутатів питання про приймання-передачу майна спільної власності територіальних громад району, про дозвіл на списання основних засобів, а також про суб’єкта оціночної діяльності.

Правом виступити перед колегами скористалися депутати районної ради Анатолій Кожухаренко, Віктор Дубович та Володимир Левицький. Звертався до присутніх у залі і голова райдержадміністрації Володимир Паршевлюк, котрий розповів народним обранцям про потребу виділення коштів селищній раді для встановлення у центрі Нових Санжар пам’ятника Небесній Сотні та благоустрою монументу, що знаходиться на центральній площі райцентру.


Автор: Андрій СКРОМНИЙ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 травня 2014, 14:47 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації