Вхід | Реєстрація

Гульки гульками, а райвідділ підняли

Гульки гульками, а райвідділ підняли

Отримавши повідомлення про зникнення 15-річної дівчинки, правоохоронці одразу розпочали пошуки. Було перевірено друзів Валерії, місця можливої її появи чи перебування. Але це результатів не дало, тому слідчі райвідділу міліції прийняли рішення про відкриття кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство).

До пошуків неповнолітньої задіяли весь особовий склад райвідділу, було залучено і громадскість. Пошуки неповнолітньої Валерії тривали 13 днів. За цей час відпрацьовувались різні версії можливого її місця перебування, адже це не перший раз, коли вона іде з дому та місце її знаходження невідоме. Валерія уникала контакту з батьками та правоохоронцями, виїздила за межі району.

Як повідомив начальник райвідділу Сергій Махно,  увесь цей час вона гуляла, відпочивала, святкувала православне свято Пасхи у колі друзів, а те, що її батьки місця собі не знаходили, не дуже турбувало втікачку. Лише при зустрічі та бесіді з Валерією було з’ясовано, чому вона себе так поводила. Адже Валерія росте в неблагополучній сім’ї, батьки зловживають алкогольними напоями, не приділяють їй уваги, вдома постійний безлад, скандали та сварки.

На даний час дівчині надають психологічну допомогу та допомагають подумати та оцінити всі свої вчинки подалі від рідних. Зараз вирішується питання про поміщення її у приймальник-розподільник для дітей в УМВС України в Полтавській області.


Автор: Вікторія Долина, Новосанжарський РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2014, 11:18 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації