Вхід | Реєстрація

«Зоря» — кращий футбольний колектив

10 серпня на центральному стадіоні Нових Санжар відбувся фінал кубка району з футболу серед колективів фізкультури. У цій грі зустрілися команда «Зоря» з Руденківки та «Чкаловець» із Великого Кобелячка.

До виходу у фінал «Зоря» змагалась із ливенською «Оріллю», яку обіграла з рахунком 4:0. Наступним її суперником став «Старт» із Писарівки. «Зоряни» закинули у ворота писарівських футболістів десять м’ячів і не пропустили жодного у свої. Як результат, 10:0 — перемога руденківців. Останньою сходинкою до фіналу для «Зорі» стала команда «Колос» із Стовбиної Долини. Зустріч цих колективів закінчилась із рахунком 7:2 на користь «зорян».

А ось суперники «Зорі» у фіналі «чкаловці»із Великого Кобелячка спочатку зустрілися з футболістами «Темпу» із Сухої Маячки. Вони перемогли останніх із рахунком 2:1. Нехворощанський «Ветеран» наступним протистояв «Чкаловцю», але у напруженій боротьбі програв — 1:3. Останнім рубежем на шляху до фіналу для «чкаловців» була «Ворона» з Лелюхівки. Зустріч закінчилася перемогою руденківців — 3:1.

Фінальна гра між «Зорею» та «Чкаловим» видалася дуже видовищною, емоційною та насиченою. Фізкультурний колектив із Руденківки показав блискучі футбольні вміння і переміг — 4:0.

По закінченню матчу голова районної організації ВФСТ «Колос» Віктор Рибалко вручив переможцям кубок і грамоти.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2014, 17:27 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації