Вхід | Реєстрація

Шахрайка вкрала у кременчуцької пенсіонерки 20 тисяч гривень

Невідома жінка втерлась в довіру до кременчужанке, вивідала, де у неї схованку з грошима, і непомітно поцупила їх.

Як повідомили в прес-службі міського відділу міліції, 23 вересня квартиру 77-річної кременчужанки постукала жінка - вона не називала себе соціальним працівником, а просто сказала, що змінює старі купюри на нові, великі на дрібні. Жінка, пам'ятає не одну грошову реформу в СРСР, злякалася, що може залишитися без коштів. В ході розмови з пенсіонеркою, шахрайка дізналася, де та зберігає свої заощадження і непомітно їх вкрала - 20 тисяч гривень.

Через годину після візиту злочинниці, жінка перевірила свою схованку і виявила його порожнім. Вона звернулася за допомогою в міліцію. Правоохоронці шукають негідницю.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2014, 17:11 | Кременчук | Кримінал
1. шофер / 24 вересня 2014, 20:07
Правоохоронці шукають негідницю.
Найдуть - найдуть! Ніде вона не дінеться, далеко не втече.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації