Вхід | Реєстрація

Новосанжарська міліція отримала нового начальника

Новосанжарська міліція отримала нового начальника

18 вересня у Новосанжарському районному відділі УМВС України в Полтавській області представляли нового начальника.

У райвідділі кореспондента зустрів новий начальник міліції Сергій Пархоменко, і, маючи трішки вільного часу, запропонував провести екскурсію по території відділу. Спочатку Сергій Миколайович продемонстрував парк автомобілів, на яких працівники міліції виїжджають на завдання, а також познайомив із службовими собаками (звісно ж, вівчарками), без яких не обійтись, коли потрібно взяти слід злочинця. Вхід у райвідділ розпочинається із чергової частини, до якої надходять усі повідомлення про скоєні злочини та інша оперативна інформація. Після ознайомлення з поверхом, на якому працюють слідчі, ми завітали до дільничних інспекторів. Їх ранок розпочинається з обговорення скоєних злочинів. Далі була офіційна частина.

На восьму тридцять ранку в актовому залі вже зібрались працівники Новосанжарського райвідділу, щоб привітати свого нового шефа. Були присутні й офіційні гості.

Спочатку слово взяв начальник управління кадрового забезпечення УМВС України в Полтавській області полковник міліції Сергій Гаврик:

— Я вперше і в цьому приміщенні і взагалі в Нових Санжарах. Багато чув про те, що новосанжарська міліція не обділена увагою керівництва району і селища. Підтвердженням цьому є їхня присутність тут. А тепер по суті справи: наказом міністра внутрішніх справ України від 15 вересня 2014 року начальником Новосанжарського районного відділу УМВС України в Полтавській області призначено підполковника міліції Сергія Пархоменка. Сергій Миколайович сам місцевий. Він народився на цій землі. Тут працював по лінії громадської безпеки. Перед візитом до Нових Санжар я спілкувався з начальником УМВС. Він передав слова вдячності за відібраних трьох добровольців, які зараз перебувають в зоні АТО, і за те, що ми їх забезпечили всім необхідним і вони достойно представляють міліцію Полтавщини. Тому дякую керівництву району і тим підприємствам, які підтримали, підтримують і будуть підтримувати міліцію Полтавщини.

Далі з промовою виступив голова Новосанжарської райдержадміністрації Володимир Паршевлюк:

— Шановне товариство, у нас сьогодні приємна місія — представлення нового керівника. Більшість колективу його чудово знає, і те, що він є наш, місцевий, — великий плюс. 20 років роботи в цьому райвідділі — це величезний досвід, це знання району, людей, оперативної інформації. Але це і своєрідний мінус, бо працювати в своєму районі складно. Керівник райвідділу чи прокурор не може дружити ні з ким, коли він вдягає на себе мундир офіцера, а поза роботою, звісно, інша справа. Я впевнений, що в Сергія Миколайовича вистачить знань, досвіду, принциповості виконувати ті завдання, які сьогодні ставить перед нами час. А вони непрості, бо попереду, я переконаний, будуть реформування правоохоронних органів. Адже ми повинні повернути ту повагу до міліціонера, яка була завжди: міліціонер — людина, яка захищає закон, а закон виконується у будь-якому випадку!

Володимир Володимирович також висловив сподівання, що Сергій Пархоменко, маючи значний досвід в роботі міліції громадської безпеки, зможе забезпечити належну співпрацю із самообороною і її представниками в місцевих органах самоврядування. Адже не секрет, що дільничні інспектори міліції не можуть охопити кожен населений пункт, а там, на місцях, є люди, які готові допомагати міліції, які знають ситуацію зсередини.

Голова районної ради Геннадій Супрун також приєднався до привітань, адресованих Сергію Пархоменку, та відмітив, що місцева міліція має дружний колектив, який буде спільно працювати на благо Новосанжарщини.

А от селищний голова Андрій Река вирішив поки що не вітати нового очільника райвідділу:

— Дорогі товариші, не буду вітати, бо знаю, що коня перед оранкою не вітають, а йому допомагають, щоб він цю роботу виконав!

Зі слів Андрія Олександровича, Сергію Миколайовичу, з-поміж інших начальників, пощастило в тому, що він приймає працюючий райвідділ, який може виконувати будь-які завдання. А щодо повернення довіри до міліціонера, про що згадував Володимир Паршевлюк, Андрій Река сказав, що її не треба повертати. Адже сьогодні до кожного працівника райвідділу у людей є висока довіра. За це селищний голова передав подяку Сергію Махну, попередньому начальнику райвідділу, який зумів і організувати, і навчити,  і здружити колектив. Також Андрій Олександрович запевнив, що як допомагав раніше райвідділу, так і надалі буде допомагати. А ще звернувся до Сергія Гаврика:

— Передайте начальнику управління, що зробили дуже правильний вибір, і не треба боятися, що Сергій Пархоменко місцевий. Ні з ким він не буде за панібрата, нічого йому не буде заважати. Його поважає колектив, поважає весь район. Ми знаємо, який він вимогливий.»

Отже, новосанжарська міліція отримала нового, такого знайомого, начальника. Маємо надію, що ці зміни — на краще!


Автор: Юрій УГОРЕЦЬ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2014, 09:57 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації