Вхід | Реєстрація

У «люстраторів» будуть стріляти?

У «люстраторів» будуть стріляти?

Щотижнева апаратна нарада відзначилася криками, обвинуваченнями і загрозою стрілянини в селищі.
Щотижнева апаратна нарада цього понеділка розпочалася повідомленням про два зафіксовані факти пожеж у житлових будинках у селах Зачепилівка і Мала Перещепина.  З інших трьох питань порядку денного вдалося почути доповідь лише на одне. Керівник райвідділку міліції Сергій Пархоменко розповів, що цього тижня повідомлень про скоєння злочинів було зафіксовано мало не вдвічі менше, ніж минулого: усього 56. Про стан та динаміку злочинності та правопорушень на території району за 9 місяців 2014 року Сергій Миколайович розповісти просто не встиг. Адже слово взяла Оксана Пазюк.
— Сергій Миколайович, чи зверталися до вас із відповідною заявою з Новосанжарської райдержадміністрації по факту захоплення  адміністративної будівлі у п’ятницю після другої години дня? — запитала Оксана Григорівна.
— Такого повідомлення до райвідділу не надходило, — відповів очільник міліціянтів.
Далі Оксана Пазюк прокоментувала своє запитання і зазначила, що Полтавщина і Новосанжарщина — «не свободівський край», бо «свободівців» у районі всього дванадцять чоловік.
— І коли п’ять чоловік виражають думку всього району — це неможливо. Може, хтось не знає, та у п’ятницю близько другої години дня до райдержадміністрації увірвалися «сободівці», або, як я кажу, найманці чи заробітчани, во главє із бувшим головою райдержадміністрації Володимиром Володимировичем Паршевлюком і люстрували начальника відділу кадрів Валерія Володимировича Ковальова. Причому, люстрували лише за те, що останній мав сміливість не через три дні, а на наступний день привезти наказ Паршевлюку і показати йому, що він звільнений. Ну а тут уже наш Президент показав, що Президент є в Україні, і самовільно вчиняти якісь дії є неприпустимо. Пам’ятаєте, нещодавно «Свобода» вчиняла провокаційні дії в Києві, ОУН-УПА і все таке, і наш представник Президента у Новосанжарському районі брав участь в акціях протесту «Свободи» в Києві. Це нормально? Ти оприділись: ти «свободівець» чи голова райдержадміністрації? Зараз він може «виступати», а на той момент не мав права, — сказала Оксана Пазюк. Далі в своєму монолозі вона зачепила соколовобалківського сільського голову Анатолія Кравця, який був присутній в сесійній залі.

— Прокурор новосанжарський працює 9 місяців. До нього працював 5 років Каралаш, а ще до нього робив Передерій. Ви кажете, що по вашому питанню стосовно Замули вже років десять нічого не робиться. Так тоді, згідно вашої логіки, потрібно люструвати новосанжарського прокурора Каралаша, який зараз прокурор Решетилівського району; Передерія, який уже 5 років прокурор Миргородського району. Тепер я звертаюся до присутніх і закликаю об’єднуватися, бо такі Паршевлюки і його команда завтра прийдуть до кожного з вас люструвати. Не кожна людина, яка була регіоналом, погана. Якщо це хороший керівник — він повинен залишатися на посаді і працювати. А якщо ми люструємо всіх, то хто залишиться працювати? Я пропоную не мовчати, а писати відкриті листи Президенту, Прем’єр-міністру, Генеральному прокурору і всім іншим. За що хоч того Ковальова чіпають? Він що, посилав на Майдан? Я в оцій сфері вже років десять, ще з 2004 року. І тоді були заробітчани і з однієї, і з іншої сторони. І в 2014 так само їздили на той Майдан. Хто зна, чого ще туди їздили той Паршевлюк з Розою… Розумієте, всім платилось, ви всі розумні, всі все розумієте, — продовжила Оксана Пазюк.

Далі Оксана Григорівна запропонувала всім присутнім просити Ковальова, щоб він повернувся на роботу і не зважав на тих п’ятьох, які прийшли його люструвати.

— Я теж координатор громадського Майдану Полтавщини і теж можу привезти триста  чи п’ятсот чоловік. І що це буде: стєнка на стєнку?

Під оплески на слова Оксани Пазюк керівників різних організацій, які були присутні на апаратній, попросив слова вищезгаданий сільський голова Соколової Балки і сказав, що присутнім, щоб краще зрозуміти жителів адміністративної одиниці, яку він очолює, треба зараз же сісти в автомобілі, поїхати в Соколову Балку і на свої очі подивитися, що там зараз твориться.

— У мене зараз там знов люди збираються і я вам на місці зможу показати нашу конфліктну ситуацію. Нас не тільки люструвати, а в три шиї треба гнати всіх. У суботу до нас у село заїхали невідомі, розбирають приміщення, тваринницькі комплекси і нікому немає діла до цього. Село просто беруть і знищують,— сказав Анатолій Кравець.

Після цих слів мовчазна частина зали почала шуміти: хтось щось почав обговорювати між собою, інші почали звинувачувати соколовобалківського сільського голову в тому, що це він до цього село довів, що він «людей у п’ятницю привіз» і т.д.
Зупинити гармидер спробував голова районної ради Геннадій Супрун:

— Не перетворюйте апаратну на ринок.

— Та ми вже перетворилися на базар, і я маю право сказати своє слово. А ваша позиція так взагалі мені дивна: люди всі стурбовані, а у вас якась посмішка на обличчі, — відповіла Зінаїда Киричок.

До активного обговорення подій, що відбулися в п’ятницю, долучився також керівник держлісгоспу Василь Красюк:

— Мені подзвонили нещодавно і сказали, що й мене на днях збираються люструвати. Керівникам району потрібно взяти оцю ситуацію в свої руки, бо процес люстрації ще тільки розпочався, і то ще тільки зверху. На сьогодні я створю свою самооборону підприємства. Ми маємо право носити зброю: єгері, особисто я… Так ви з отими люстраціями доведете до того, що в Нових Санжарах ми будемо стріляти. Якщо вони до мене прийдуть, я зумію виставити людей з рушницями. Ми будемо захищати своє підприємство, яке, до речі, є бюджетоутворюючим.

Ще з десяток хвилин присутні знов говорили то про те, то про інше з вищеописаного, але вже не на таких «палаючих емоціях». Апаратна закінчилася на тому, що наказ про звільнення вищезгаданого Валерія Ковальова ще не підписано.


Автор: Олександр ПОВІТКОВСЬКИЙ, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 листопада 2014, 13:12 | Нові Cанжари | Політика


1. мсмк / 6 листопада 2014, 15:13
А що,клюнув півень в жо....!!!))))))Не хочеться покидати нагріті місця????А як людей обкрадати та принижувати,раніше "герої" були!ДОБЕРУТЬСЯ ДО ВСІХ!Дай Боже,щоб всіх до одного навіть найменшого начальничка в районі,що лизав регіонам,в сміттєвий бак,і надовго!!!!
2. Гість 1 / 6 листопада 2014, 15:17
Ти ба як задвигалися...Що теплі, насиджені містечка боєтеся втратити? Всіх оцих гнид розгонити потрібно. скільки ж вони вже там сидітимуть. До Паршевлюка також є питання. Чому він того Ковальова раніше не звільнив.
3. житель селища / 6 листопада 2014, 15:23
А що той Супрун либеться, ще від виборів не відійшов.Із 36 тис. населення проголосували 0.01%, якби ще не Юлька, то збирав би речі.
4. Мужик / 6 листопада 2014, 15:37
А що є кандидати на тепле місце а Гість! .?А що будете робити з соколовою балкою,Чи може вас у прокурори,уже бачимо один в шкурі побув голови РДА.НЕ боїтесь за свої яйця?
5. Метр Василь / 6 листопада 2014, 15:40
Щось не чути з опису Павлюченка, як він докерувався до такого стану, Паршевлюка звільнили, а цього мабуть посадять.Всем розказує що внього страшні в Києві звязки,то хайби громада зясувала що це за звязки, може він звязаний путліровцями.
6. таксист / 6 листопада 2014, 15:51
Сам-особисто неодноразово підвозив О.Пзюк (на таксі по виклику) вон завжди п"яна,соромно за такого члена народної ради !Моє(наше) бачення що Супрун зовсім випадкова людина,вибори тому підтвердження.То невже не можна нам обрати голову ради авторитетного керівника.
7. Гість 1 / 6 листопада 2014, 16:01
4.Мужик
«А що є кандидати на тепле місце а Гість! .?А що будете робити з соколовою балкою,Чи може вас у прокурори,уже бачимо один в шкурі побув голови РДА.НЕ боїтесь за свої яйця?»

Ти ю краще побоялося за свої, бидло...Мабуть саме на тепленькому місці сидиш та боїшся втратити...
8. Гість 1 / 6 листопада 2014, 16:06
4.Мужик
«А що є кандидати на тепле місце а Гість! .?А що будете робити з соколовою балкою,Чи може вас у прокурори,уже бачимо один в шкурі побув голови РДА.НЕ боїтесь за свої яйця?»

Скільки ж вже тим Красюкам. Гирям, Зінченкам. Ковальовам, Киричкам та іншим "великим керівникам" можна там сидіти. Що їх немає ким замінити? Влада повинна змінюватися і не тільки в Києві, а то в Києві Януковича прибрали, а в нас в Санжарах його поплічники і досі на своїх місцях.
9. гість 2 / 6 листопада 2014, 16:20
Та одного вже змінили керівника району, ця спроба була провалена через пів-року, людині й недами "попрацювати на благо людей" І що стало краще жити в районі створилося скільки робочих місць? Який лад може дати людина в районі , що не може навести лад на власному подвір"ї. Кожин повинен займатися своєю справою. Вовка вже побув у чужій шкурі, вона йому заважка.
10. Метр Василь / 6 листопада 2014, 16:21
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Само собою Гість, а чому і не так,якщо журналіст може бути головою РДА, то мабуть зможе в главврачом,він же безробітний. Ні з майдану треба Джалу поставити, вона суперсестрою була на майдані,а Вісича надо поставити заввіділом кадрів,у нього два сина дебіла сидять без роботи,то можу устроє.А культурою треба ставити Патієву, вона уже музей засрала, пора переходити до всієї культури, Олейнікову в зами.Да в місто Зінчека в освіту поставити пердуна Романця, блін психушка просто віддихає.
11. Гість07 / 6 листопада 2014, 16:30
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Само собою Гість, а чому і не так,якщо журналіст може бути головою РДА, то мабуть зможе в главврачом,він же безробітний. Ні з майдану треба Джалу поставити, вона суперсестрою була на майдані,а Вісича надо поставити заввіділом кадрів,у нього два сина дебіла сидять без роботи,то можу устроє.А культурою треба ставити Патієву, вона уже музей підмила, пора переходити до всієї культури, Олейнікову в зами.Да в місто Зінчека в освіту поставити пердуна Романця, блін психушка просто віддихає.
Мені подобається-прикольно
12. Місцевий / 6 листопада 2014, 16:35
Відповідь Гостю-1: замінити можна всіх, ось тільки який толк від того? Таке враження, шо тільки для цього люстрація - аби всіх замінити... Як у 37-му: хто проти червоних - той ворог народу! Сьогодні хто не поділяє позицію "Свободи", хто проти Вісича з Олєйніковою - того люструвати! Вова хоч трохи керував чи робив вигляд, шо керує, а Гену зовсім не чути. Де їхні обіцяні успіхи? Назвіть хоч один! Я за дотримання закону про люстрацію, я не прихильник Оксани Пазюк, але й оті люстратори для мене - бездумні дикуни!
13. Гість 1 / 6 листопада 2014, 16:41
12.Місцевий
«ідповідь Гостю-1: замінити можна всіх, ось тільки який толк від того? Таке враження, шо тільки для цього люстрація - аби всіх замінити... Як у 37-му: хто проти червоних - той ворог народу! Сьогодні хто не поділяє позицію "Свободи", хто проти Вісича з Олєйніковою - того люструвати! Вова хоч трохи керував чи робив вигляд, шо керує, а Гену зовсім не чути. Де їхні обіцяні успіхи? Назвіть хоч один! Я за дотримання закону про люстрацію, я не прихильник Оксани Пазюк, але й оті люстратори для мене - бездумні дикуни!»


Під лежачий камінь вода не тече. Он подивимося скільки керівників згідно закону про люстрацію буде звільнено в нашому районі. Тим більше. що фактично Красюк, і Гиря, і Зінченко та й багато інших під цю люстрацію не потрапляють.
14. Гість 1 / 6 листопада 2014, 16:47
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
10.Метр Василь
«Само собою Гість, а чому і не так,якщо журналіст може бути головою РДА, то мабуть зможе в главврачом,він же безробітний. Ні з майдану треба Джалу поставити, вона суперсестрою була на майдані,а Вісича надо поставити заввіділом кадрів,у нього два сина дебіла сидять без роботи,то можу устроє.А культурою треба ставити Патієву, вона уже музей засрала, пора переходити до всієї культури, Олейнікову в зами.Да в місто Зінчека в освіту поставити пердуна Романця, блін психушка просто віддихає.»


Що в нас в лікарні крім Гирі більше лікарів немає, а в бібліотеці тільки Патієва з олейніковою працюють? Та й хороших вчетелів, які б відділ освіти могли очолити в нас немає? Як боєтеся втратити посаду, то так і скажіть. Нічого інших людей брудом обливати.
15. vredniy / 6 листопада 2014, 17:19
14.Гість 1
«Та й хороших вчетелів, які б відділ освіти могли очолити в нас немає? »
паршевлюк в принципі був непоганим журналістом, а став нікчемним управлінцем , мало бути непоганим вчителем ,медпрацівником і т.д. До млина ще треба вітру, а експерементувати часу нема. Коли хвороба припре то всі стараються до Гирі попасти і райлікарня одна з кращих в області так що не перестарайтесь з люстраціями бо лікуватись навчатись ні в кого буде!
16. vredniy / 6 листопада 2014, 17:25
14.Гість 1
«Нічого інших людей брудом обливати.»

Дійсно , обливати брудом нема потреби бо паршевлюки, вісичі ,олейнікові, джалі , паттієві з нього (бруду) ніколи не вилазили. От зачепив їх, і сам забруднився.
17. мешканка Н С / 6 листопада 2014, 17:57
2.Гість 1
«. До Паршевлюка також є питання. Чому він того Ковальова раніше не звільнив.»

Мабуть тому ,що тодi з цього не було б цирку. За який ще й грошi платять.
18. Гість 1 / 6 листопада 2014, 18:02
15.vredniy
«райлікарня одна з кращих в област»

Насмішив) Он лікарів не можуть знайти для "найкращої" лікарні.
19. Місцевий / 6 листопада 2014, 18:10
Отож! Лікарів знайти не можуть, а Гирю закликають люструвати. Де логіка?
20. мсмк / 6 листопада 2014, 18:22
А ви подивіться яка в Гирі текучість кадрів,якби не хоч якась копійка,то давно всі звільнилися!Там просто совєтський союз процвітає!!!!Хто хоч трохи рота розкрив,через місяць-два звільняються!Навіть приїзжі лікарі довго не затримуються,не бачуть ніяких перспектив!!!Лікарі та методи лікування 20 сторіччя,ЗАТЕ КВІТОЧКИ БІДНІ САНІТАРКИ ЦІЛЕ ЛІТО ВІДРАМИ ПОЛИВАЮТЬ!.......і хто забув:чи даремно поліклініка горіла??????...................
21. Наташка / 6 листопада 2014, 19:57
Як рідні хворіють чи із самим щось, так Ольго Василівно, порятуйте! Ви хоч думаєте що вам прийдеться до неї? Кожному!!! Люди не будьте дикунами хоч медиків не чіпайте! Дайте їм нормально працювати!
22. мсмк / 6 листопада 2014, 20:13
21.Наташка
«Ви хоч думаєте що вам прийдеться до неї? Кожному!!!»

Та прийдеться!!!!!БО АЛЬТЕРНАТИВИ НЕМА!!!!!.....і не забудьте ж і в карман сотню-другу положити,за "чуйність",а то і п"ять чи більше за VIP палату!!!!Захищайте і надалі,сопіть в дві дірочки і не жалійтесь за хабарі лікарів!
23. гість 5 / 6 листопада 2014, 20:58
Дай Бог Вам не хворіти, бо зразу ж знайдете АЛЬТЕРНАТИВУ, а кудись доїхати можете і невстигнути
24. Наташка / 6 листопада 2014, 21:04
Чому нема альтернативи? У Полтаві -платний центр здоров’я, їдь, лікуйся. Є ще обласна лікарня. Якщо не бачив яке там дрантя - маєш шанс. Гудити всі гаразд, а хто може оцінити як без коштів таку лікарню утримувати в Санжарах? Гей люстратори, навались! Поставлять якесь опудало керувати, то дивись і без районної лікарні останетесь.
25. Гість07 / 6 листопада 2014, 21:22
Пока що виходить,що в бібліотеці тільки Патієва і Олейнікова, устроїли штаб якийсь,що дітям нікуди подітися,своєю роботою не займаються,Плакати малюють.
26. мсмк / 6 листопада 2014, 21:31
24.Наташка
« а хто може оцінити як без коштів таку лікарню утримувати в Санжарах?»

Можна подумати,що Гиря зі свого кармана її утримує!Тільки чомусь догани медпрацівникам надумані дають,щоб не платити різні доплати,а Гирі в кінці року,премію за економію коштів тисячами виплачують!!!!Чи може ви цього не чули і не знаєте?????І спитайте самих медпрацівників що вони про головну думають,тільки нічого не почуєте.бо бояться потім тиску,щоб не втратити ту смішну зарплату,та допрацювати хоча б до пенсії за вислугою!!!!!
27. Гість07 / 6 листопада 2014, 21:37
Таксист,ти давно працюєш мальчиком по виклику.Не гидко писати за жінку яка б вона не була.Це тільки рекині сявки так гавкають, бо не кожний мужик такий сміливий як вона.
28. Дядько / 6 листопада 2014, 21:43
В тій лікарні, завжди був головний не такий.Хочуть зарплату получати і нічого не робити.Як заставляють працювати, то і не подобається.Таку махіну треба ще утримувати, та цій жінці треба дякувати.Сидять там деякі в теплі , в добрі,зарплата капає, і не знають, як хворих забезпечити,їдою теплом.На готове прийти багато охочих. Один уже посидів в кріслі, доручки район довів і пішов, а ви як хочете, так і викручуйтесь.Гидко,читати як ці криси друг друга їдять.
29. Тітка / 6 листопада 2014, 22:12
27.Гість07
«бо не кожний мужик такий сміливий як вона»
на нетверезу голову я тоже буду сміливим ))
30. Ясен / 7 листопада 2014, 07:23
27.Гість07
«, бо не кожний мужик такий сміливий як вона.»

Так може обвяжемо її гранатами і в АТО ,під сепаратиський танк?Ви,шановні,не тільки слухайте що говорить Пазючка ,а й думайте чому вона це говорить.Вона звикла обливати брудом всіх,хто їй заважа.То Реку звинувачувала у всіх гріхах,бо вигідно було,тепер вигідно антилюстратором стати.Ніяка не сміливісить це ,а чуйка як у собаки.Ковальов дійсно був антимайданщиком,хоча за наказом Шовкопляса.Але якщо його треба люструвати ,то не гопанням і гиканням в рупор,а на апаратній,щоб люди сказали як він змушував керівників посилати працівників на антимайдан,довести цей факт,а потім приймати рішення,чи йди звідси Валерій,чи працюй далі.
31. свідок / 7 листопада 2014, 07:34
30.Ясен
«Але якщо його треба люструвати ,то не гопанням і гиканням в рупор»

А як люструвати тих, хто антимайдан фінансував? автобуси туди давав?
32. Ясен / 7 листопада 2014, 08:35
31.свідок
«А як люструвати тих, хто антимайдан фінансував? автобуси туди давав?»

Відповідь:
30.Ясен
«,а на апаратній,щоб люди сказали як він змушував керівників посилати працівників на антимайдан,довести цей факт,а потім приймати рішення»

Я так розумію вирішення питання люстрації
33. Санжарка / 7 листопада 2014, 10:06
Я одного не пойму, невже люстратори такі чесні? Бігали серед робочого дня з рупором. Ладно сопливий Вісич, а Олєйнікова? Одгул брала чи у відпустці? Покинула бібліотеку і побігла з плакатами. Може її теж за це треба люструвати? Не забуваймо, шо вона бюджетниця, не приватний підприємець! А керівників бюджетоутворюючих організацій люструє! Дивно... Хай ще той Вісич біжить люструвати Харченка, Сидоренка, вони ж тоже були регіоналами. Наплювати, шо їх підприємства податками район утримують, революція ж вимагає розправи! Поки ми будемо людоїдством займатися отут, серед своїх? Прошу Паршевлюка як розумну помірковану людину: Володя, припини цей шабаш, люструйте по закону! Тоді й повага до вас буде.
34. Микола Гузченко / 7 листопада 2014, 10:25
33.Санжарка
«Прошу Паршевлюка як розумну помірковану людину»

Раджу вам пошукати розумних поміркованих людей в іншому місці.
35. Гость 9 / 7 листопада 2014, 10:27
Вовка став проплаченою тітушкою, мало його натовкли в Козельщині- ким ви себе вважаєте? вам все дозволено? органІзував банду в Нових Санжарах і дава
36. Гость 9 / 7 листопада 2014, 10:29
і давай терорізірувати усіх. Якщо ти такий "праведний" чого ходиш грати в футбол на майданчик , що зробили регіонали
де ж твоя совість ?
37. Гість 1 / 7 листопада 2014, 11:52
33.Санжарка
«ще той Вісич біжить люструвати Харченка, Сидоренка»


Ви що підприємства комунальної (державної) власності від приватних не відрізняєте?
38. Гість 1 / 7 листопада 2014, 11:55
32.Ясен
«30.Ясен
«,а на апаратній,щоб люди сказали як він змушував керівників посилати працівників на антимайдан,довести цей факт,а потім приймати рішення»

Я так розумію вирішення питання люстрації»


Мені цікаво хто вийде і скаже? Неохота ж робочі місця втрачати, тим більше, що люди які їздили теж виходить винні...
39. Ясен / 7 листопада 2014, 12:10
38.Гість 1
«Мені цікаво хто вийде і скаже? Неохота ж робочі місця втрачати, тим більше, що люди які їздили теж виходить винні..»

Зараз скажуть,робоче місце скоріше втратить той,хто мовчки сидить.Серед тих людей є тітушки,а є роботяги яких змусили,одні винні , інші ні.
37.Гість 1
«Ви що підприємства комунальної (державної) власності від приватних не відрізняєте?»

Ануж підскажіть ,яка різниця між ними у цьому випадку.Тільки врахуйте,що оті приватні підприємства теж працюють на людській землі.
40. свідок / 7 листопада 2014, 12:12
32.Ясен
«31.свідок
«А як люструвати тих, хто антимайдан фінансував? автобуси туди давав?»
Відповідь:30.Ясен
«,а на апаратній,щоб люди сказали як він змушував керівників посилати працівників на антимайдан,довести цей факт,а потім приймати рішення»
Я так розумію вирішення питання люстрації»

Да. А якщо це були фермери. Васюта возив у Полтаву. З Попового, Великого і Козубів.
41. Дядько / 7 листопада 2014, 12:33
Ясен очень и очень, Респект.Вірно про Ковальова.Не проти, щоб в майбутньому другим неповадно було прислужуватися
42. Агент Денді / 11 листопада 2014, 11:10
35.Гость 9
«Вовка став проплаченою тітушкою, мало його натовкли в Козельщині- ким ви себе вважаєте? вам все дозволено? органІзував банду в Нових Санжарах і дава»

Таким як вовка потрібно бити морди щоб не дуже стрибали і не будоражили людей в цей складний період для всіх нас. Хто він такий цей паршевлюк щоб бігати людей люструвати? Та ти вова краще б себе люстрував!!! Просиділо пів року в кабінеті, а діла як з гусака води! точніше сказати повний НУЛЬ. Так чого ж сидів? Побачив, що не твоє воно - іди і нехай твоє місце займе компетентна людина.
43. базарянин / 11 листопада 2014, 11:49
Те що творить Паршевлюк і Ко, а може це взагалі деректива партії "Свобода" - це не люстрація, це лінчування - один із методів терористичної діяльності Називайте речі своїми іменами. Все починається із шоу з вкиданням неугодних у мусорні баки, примінення легкої сили, а закінчиться звичайними вбивствами серед білого дня. Якщо зараз правоохоронці не дадуть належної оцінки ситуації, то завтра банди таких паршевлюків підуть люструвати і фермерів і підприємців і домогосподарства і всіх хто косо подивився. Вони будуть організовувати каруселі по всій області. Паршевлюки, та мабуть і всі свободівці - це не патріоти України, це звичайні нальотчики. Я не здивуюся, якщо ті грабежі домогосподарств у Санжарах то є велика патріотична робота цих зальотних тітушок.
44. Агент Денді / 11 листопада 2014, 13:27
43. Правильно говорите, першевлюк, і патріотизм речі не сумісні. Так що люстрація обовязково буде! і буде вона скоро на вулицях! По одному будемо виловлювати всіх отих паршевлюків-клоунів якщо і надалі будуть зариватися...
45. Сто процентів / 11 листопада 2014, 13:34
Паршевлюк проявив себе в люстраційній агонії,але,якщо чесно,він хочаб відкрито показав бредовість своєї позиції,та засобів досягнення своєї мети.Цей хоча б з під тишка не гадить.Але ,є ще аморфне тіло в кріслі голови райради,тихенький паскудник Супрун.Це вам не Паршевлюк,цей з дудкою бігати не буде,бо в штани наложити боїться.Сидить собі нероба, поверх столу костюмчик,а під столом спортяки з буцами.Нічого скоро отим буцом та під ж....пу!
46. парніша / 11 листопада 2014, 13:34
Пашевлюко шось по вулицях не видно. в мене для нього парочка хороших лящів імєється. Скоро буде сесія райради. ці чмошники должні туда явиться.
47. Агент Денді / 11 листопада 2014, 13:51
Ото для паршевлюка краще, що його не видно! бо якщо не заспокоїться всяке може трапитися - то легка травма може отриматися, то рука зламається ненароком.
48. Ваганич Дурахманич / 11 листопада 2014, 13:57
Що таке люстрація прописано в законі та постанові кму. Хто, кого і як повинен люструвати все розписано. Визначені конкретні служби, що будуть цим займатися. А ці "люстратори" про яких згадано в статті, так це просто збіговище недоумків-невдах, які думають що займаються корисною справою. Та ви себе на посміховище виставляєте. На вас і ваших дітей будуть тикати пальцями, завтра над вами будуть насміхатися. Кого ви люструєте? Дуріка Ковальова?, та ссикливого прокурора? Та вони через місяць другий очухаються і підуть із заявами в міліцію про те що на них здійснювали тиск, перешкоджали службовій діяльності. Ви ж завтра будете відшкодовувати їм збитки моральні та матеріальні. Не довіряйте свою долю цьому пройдисвіту Паршевлюкові. Йому втрачати нічого. В нього нема ні майна ні роботи, і ніколи не було, він сьогодні тут, а завтра там. А вам жити тут все своє життя.
49. Агент Денді / 11 листопада 2014, 14:43
Ваганич діло говорить, хвостатий ні до чого хорошого не приведе! прислухайтесь "люстратори".
50. гість хазяїн / 11 листопада 2014, 15:40
48.Ваганич Дурахманич
« Ви ж завтра будете відшкодовувати їм збитки моральні та матеріальні»

Нехай ждуть ,будуть їм і моральні і матеріальні.Легко відбув прокурор,та не вечір ще.
51. Наташка / 11 листопада 2014, 22:20
У віртуальній реальності всі такі круті. Лящі паршевлюку на право і наліво роздаєте. А де були тоді коли та потворна зграя бігала по селищу? Он козельщина їх викинула. Хай тепер верещать у своїх статейках. Жаль що у санжарах паршевлюки об’єднуються у зграї і нападають на людей.
52. Гость 9 / 12 листопада 2014, 09:24
Відколи це паршевлюк і його банда стала "воїнами з АТО" (див. статтю в Єхо "Хвала рукам,що пахнуть грішми" про Козельщину)мало там вас натовкли.
53. Гість 1 / 13 листопада 2014, 18:09
48.Ваганич Дурахманич
«Що таке люстрація прописано в законі та постанові кму. Хто, кого і як повинен люструвати все розписано. Визначені конкретні служби, що будуть цим займатися. »

Ти хоч Сам цей закон читав? Цитую:
"Стаття 4. Заяви посадових або службових осіб

1. Особи, які перебувають на посадах, визначених у пунктах 1-10 частини першої статті 2 цього Закону, подають керівнику або органу, зазначеному у частині четвертій статті 5 цього Закону, власноручно написану заяву, у якій повідомляють про те, що до них застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 цього Закону, або повідомляють про те, що до них не застосовуються відповідні заборони, та про згоду на проходження перевірки, згоду на оприлюднення відомостей щодо них відповідно до цього Закону (далі - заява).

2. Заява подається не пізніше ніж на десятий день з дня початку проведення перевірки у відповідному органі, на підприємстві згідно з планом проведення перевірок, затвердження якого передбачено пунктом 3 частини другої статті 5 цього Закону.

3. Неподання заяви у строк, передбачений частиною другою цієї статті, є підставою для звільнення особи із займаної посади не пізніш як на третій день після спливу строку на подання заяви та застосування до неї заборони, передбаченої частиною третьою статті 1 цього Закону.

Подання заяви, у якій особа повідомляє про те, що до неї застосовується заборона, зазначена у частині третій або четвертій статті 1 цього Закону, є підставою для звільнення особи із займаної посади не пізніш як на третій день після подання такої заяви та застосування до неї відповідної заборони."
Посилання на zakon4.rada.gov.ua
Тобі потрібно пояснювати про що там пишеться чи самому дійде?
54. Гість 1 / 13 листопада 2014, 18:13
39.Ясен
«Ануж підскажіть ,яка різниця між ними у цьому випадку.Тільки врахуйте,що оті приватні підприємства теж працюють на людській землі.»

І працюють в теорії під контролем держави. А хто контролює державу і відповідно державні підприємства?
55. перехожий / 13 листопада 2014, 18:22
Боже.Скільки ви всі коментатори вибачте багна вилили одне на одного.Повірте бредко..Той синів дебілами назива хоч не зна яків нього чи в іншого.Той посади вже ділить.Жахи.Невже немає вам чимось корисним зайнятись..Якщо винна людина скажіть ій відкрито ато під ніками..Поісте ви одне одного..гидко
56. Просто патріотка / 13 листопада 2014, 18:51
До історії не лізь брудними лапами,
Не достойний ти її й на грош,
І не сунь кругом ти свою партію,
Бо "Свобода" - то у штаніх вош!

А таких травити треба засобом,
Тим, що всім відомий з давніх пір -
Дустом обробити і на вулицю
Повигонити як засраних котів!!!

Тільки вулиця свободу повивітрює
Із дурних збунтованих голів,
Слава Богу, що її прихильників
На Полтавщині лиш сотня дураків.

Решта - просто люди різних поглядів,
Різних ідеалів і думок,
Та, практично, сімдесят відсотків з них
Породив "ненависний" Совок.

12.11.2014
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації