Вхід | Реєстрація

Лідія Чернига заявляє, що їй погрожують

Лідія Чернига заявляє, що їй погрожують

Жителька Біликів вважає, що погрози на її адресу пов’язані з активною громадською позицією жінки.

Лідія Чернига вирішила зробити публічну заяву про те, що їй погрожують фізичною розправою. За її словами, це почалося після публікації у минулому номері газети «ЕХО» статті під назвою «Депутати — рулять, свині — хрюкають». Їй на мобільний телефон подзвонив житель Біликів і пригрозив фізичною розправою.

Лідія Чернига написала відповідну заяву до Кобеляцького райвідділу внутрішніх справ. І вирішила оприлюднити цей факт у ЗМІ. Вона говорить:

— Якщо зі мною найближчим часом щось станеться, тобто, нібито «випадково» буде завдана шкода моєму здоров’ю, то прошу вважати це помстою за громадську діяльність.

Розповідаючи про факт телефонних погроз, Чернига уточнила, що вони надійшли не від керівництва чи співробітників комплексу «Сільські традиції».


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 лютого 2015, 10:06 | Полтавщина | Суспільство
1. ГістьЯ / 16 лютого 2015, 14:05
Почалася манія переслідування. Яка стадія слідуюча?
2. шенгури / 16 лютого 2015, 20:41
Вчора їй погрожував сам Кадиров
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації