Вхід | Реєстрація

Корисний спосіб позбавитись грошей

Корисний спосіб позбавитись грошей

Величезна кількість українців нині «сушать мізки» над тим, як позбавитись грошей. І справа тут звичайно ж не в тому, що громадяни України раптово розбагатіли і у них не вистачає фантазії, щоб витратити свої мільйони та мільярди. Причина набагато прозаїчніша – люди прагнуть позбавитись гривень, котрі щодня знецінюються.

Кілька місяців тому громадяни кинулись масово скуповувати побутову техніку. Дехто примудрявся придбати по два холодильника чи пральні машини. Інші заходились робити ремонти, переклеюючи навіть минулорічні шпалери. У лютому 2015-го новим трендом стало придбання продуктів харчування. Населення, особливо жителі сіл та маленьких містечок буквально змітають з полиць магазинів борошно і цукор. Що є достатньо парадоксальним явищем, зважаючи на достатньо великі запаси цієї продукції та відсутність інших, крім внутрішнього ринків збуту. Але у паніки, як відомо свої, далекі від здорового глузду, закони.

Ну, а про долар та євро, як універсальний засіб убезпечитись від кризи, годі й говорити. Іноземну валюту українці скуповують з таким ентузіазмом, який напевне й не снився їх дідусям і бабусям на комсомольських будовах.

А ось приватний підприємець Сергій Лукавий із Машівки вирішив позбавлятись від знеціненої вітчизняної валюти у більш оригінальний спосіб. Сергій спеціалізується на тому, що надає послуги друку, копіювання та фотографування. Тільки-но розпочалась економічна та фінансова криза чоловік почав оновлювати техніку на якій працює. Практично всі покупки бізнесмен зробив через інтернет-магазини. Адже ціни в них набагато нижчі аніж в його рідній Машівці чи навіть Полтаві. Так струменеві принтери Лукавий замовив черезhttp://abo.ua/strujnye-mfu/.  Каже: «Купив три «Лехмарк» і три «Паккарди». В мене така техніка вже була і цілком мене влаштовувала. Нехай буде запас».

Лукавий вважає свій спосіб вкладення коштів єдино правильним. Він розмірковує: «Долари рано чи пізно доведеться продавати, продуктів на все життя не напасешся. «Солити» холодильники – це взагалі глупство. Війна і криза закінчаться, а в мене буде на чому працювати».


Автор: Степан ЛУГОВИЙ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 лютого 2015, 20:16 | Полтавщина | Суспільство
1. микола / 22 лютого 2015, 20:54
Стьопа,де знайти дешеві памперси?Завтра їдем в Попасну
2. Кацап / 22 лютого 2015, 21:19
Стьопка ну ти тупішої реклами для розкрутки продаж з свого сайту не придумав.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації