Вхід | Реєстрація

Виграшна серія «Автосвіту» завершилась

Виграшна серія «Автосвіту» завершилась

Футзальний турнір, який проходить на базі Кобеляцького аграрного ліцею, тільки набирає обертів. Попереду в команд залишилися важливі ігри, які суттєво вплинуть на розстановку місць у турнірній таблиці.

Згідно календарного плану, першими в четвер повинні були грати красняни і жуківці. Та команда під назвою «Перемога» уперто демонструє небажання вигравати турнір. Цей колектив не з'явився на зустріч, за що отримав технічну поразку.

«Автосвітівці» у матчі проти «Василівки» показали чудову гру. Як завжди прекрасно діяли брати Михайленки, а Михайло Шарівський і Микола Баранник коректували їх дії. Хоча не можна сказати, що василівці здали цей матч без бою. Хлопці показали технічний футбол та не раз доводили свої атаки до логічного завершення. За результатами двох двадцятихвилинок, із рахунком 11:6 перемогли шенгурівці.
Вдало виступили цього вечора і «вендеттівці». Їх опоненти «Аматори» ледь спромоглися двічі пробити ворота Романа Мілька. Зате гравці «Вендетти» закинули з різних відстаней у рамку суперників аж чотирнадцять м'ячів.

У вівторок блискуче боролися за виграш гарбузівська «Ворскла» і володарі спортивного залу. Та у цій битві перемогла дружба. Матч «Ворскли» проти «Ліцею» завершився з рахунком 4:4. До речі, у перенесеній зустрічі «проциків» проти «ліцеїстів» кращими були учні професійно-технічного навчального закладу. Гра завершилась 2:3 на користь спортсменів із «Ліцею». Та не будемо робити поспішних висновків щодо «Проц-Енерго». Можливо, підопічні Ігоря Проценка просто недооцінили суперника.

Свою провину футболісти «Проц-Енерго» загладили у двобої з «Челсі+». Хоча Богдан Фомін протягом усієї гри давав настанови та показував, як треба грати своїм колегам по команді, але все ж його тренерських здібностей не вистачило, щоб перемогти «проциків». Хлопці протягом двох таймів забили три голи, на що «челсівці» змогли відповісти лише одним.

Свою безпрограшну серію поєдинків завершили «автосвітівці». Через невихід на ігровий майданчик Михайла Шарівського шенгурівці поступилися «жуківцям» із рахунком 2:3. Та не будемо забувати, що попереду в «Автосвіту» ще матчі проти «Вендетти» та «Челсі +». Отож, явний фаворит буде визначений у наступних іграх.

 

Анонс

Четвер 26.02.2015

17:30 «Ліцей» (Кобеляки) — «Перемога» (Красне)

18:20 «Лідер» (Кобеляки) — «Аматори» (Кобеляки)

19:10 «VenДetta» (Кобеляки) — «ПроцЕнерго» (Кобеляки)

 

Вівторок 3.03.2015

17:30 «Челсі +» (Кобеляки) — «Ворскла» (Гарбузівка)

18:20 «Василівка» (Василівка) — «Жуки» (Жуки)

19:10 «Автосвіт» (Шенгури) — «Ліцей» (Кобеляки)


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 лютого 2015, 13:45 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. містер / 26 лютого 2015, 16:08
бездарно написано
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації