Вхід | Реєстрація

Новаторські ідеї педагогів Новосанжарщини

18 березня 2015 року відбулося засідання четвертої методичної студії зональної школи новаторства «Панорама новаторських ідей педагогічних працівників Новосанжарського району».

Метою його було ознайомлення учасників методичної студії з новаторськими ідеями педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів Новосанжарського району, сприяння інноваційній спрямованості педагогічної діяльності.

Участь у засіданні взяли члени зональної школи новаторства, представники Кобеляцького, Козельщинського та Новосанжарського районів.

Своїми уміннями, надбаннями та досягненнями у інноваційній діяльності ділилися учителі нашого району.

Інноваціями у адміністративній діяльності, а саме: співпраця ЗНЗ з вищими навчальними закладами; упровадження інформаційно-комунікаційних технологій в управлінській діяльності; організація фінансування діяльності ЗНЗ шляхом залучення позабюджетних коштів, поділилися директори шкіл: Микола Решетило (Новосанжарський НВК), Тетяна Ганжа (Кунцівська ЗОШ) та Андрій Дігтяр (Руденківська ЗОШ).
Теми виступів педагогів Новосанжарщини були різноманітними та змістовними. Гості нашого району мали змогу познайомитися з такими інноваціями, які використовуються нашими учителями: мультимедійні технології як засіб навчання на уроках історії (Тетяна Білоцерківець, заступник директора, учитель історії Кунцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів); участь учителів іноземних мов у міжнародних програмах і проектах еTwinning як інноваційна форма науково-методичної роботи (Світлана Лях, учитель англійської мови Руденківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів); нейролінгвістичне програмування як засіб підвищення ефективності сприйняття навчального матеріалу (Світлана Коба, учитель української мови та літератури Дубинівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів); формування емоційного інтелекту учнів на уроках музичного мистецтва та в позакласній роботі (Олена Мостова, учитель музики Руденківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів).

Учителі Новосанжарського НВК продемонстрували присутнім свою майстерність у застосуванні інноваційних форм і методів. Учасники відвідали урок англійської мови у 9 класі учителя Ольги Сіврюк та змогли виготовити власними руками букети з цукерок на майстер-класі, запропонованому учителями трудового навчання Тетяною Байбарою та Світланою Поставною.

На завершення зустрічі колегам з сусідніх районів була запропонована невеличка екскурсійна подорож мальовничими місцями Нових Санжар із заїздом у Зачепилівську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів імені Бориса Олійника.


Автор: Жанна Нестеренко, методист


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації