Вхід | Реєстрація

Перший кубок розіграють «Колос» та «Старт»

18‑го квітня на Новосанжарщині стартував футбольний сезон. У Галущиній Греблі та Стовбиній Долині команди із району визначали фіналістів традиційного весняного кубка «Пролісок».

У Галущиній Греблі були зафіксовані наступні результати: 1/4 фіналу. «Гетьман» — «Ветеран» (Нехвороща) — 1:1 (по пенальті — 4:5), «Темп» — «Штурм» — 0:0 (по пенальті — 3:4), «Чиста криниця» — «Оріль» — 2:1, «Старт» — «Сокіл» — 0:0 (по пенальті — 4:3). 1/2 фіналу. «Ветеран» — «Штурм» — 3:0, «Чиста криниця» — «Старт» — 0:1.

У фінальному поєдинку зустрілися «Старт» із Писарівки та «Ветеран» із Нехворощі. Основний час гри завершився за нічийного результату: 2:2. У серії післяматчевих пенальті рахунок зрівнявся після останнього удару нехворощан: 3:3. Футболіст «Старту», який завершував серію, пробив по воротах і… не влучив. Але оскільки удар він здійснив без свистка судді, арбітр наказав перебити удар. Обурені футболісти «Ветерана» зійшли з поля. І автоматично отримали технічну поразку. До фіналу «Проліска» таким чином вийшов «Старт».

У Стовбиній Долині команди були розбиті на дві підгрупи. Матчі у них закінчилися з такими рахунками: «Колос» — «Чкаловець» — 0:0; «Полузір’я» — «Чкаловець» — 0:0, «Колос» — «Полузір’я» — 3:0. «Зоря» — «Молодь» — 3:0, «Маяк» — «Молодь» — 3:0, «Зоря» — «Маяк» — 2:0. У фіналі господарі стадіону (місцевий «Колос») перемогли руденківську «Зорю». І вийшли до фіналу, який відбудеться у травні в Нових Санжарах.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 квітня 2015, 15:46 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації