Вхід | Реєстрація

У Кобеляках змагаються гирьовики

У Кобеляках змагаються гирьовики

У суботу в спорткомплексі "Іскра" стартували Чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків і дівчат та Всеукраїнський турнір пам'яті Миколи Касьяна.

У змаганнях взяли участь більше 120 спортсменів із Полтавської, Дніпропетровської, Житомирської, Донецької, Рівненської, Харківської та Кіровоградської областей.

Чемпіонат триватиме з 25-го по 26-те квітня, починаючи з 9-ої години ранку. Дівчата-гирьовики змагатимуться у номінації ривок, а хлопці — ривок і поштовх.

Головний суддя чемпіонату — заслужений тренер України, головний тренер збірної Полтавської області з гирьового спорту, тренер збірної України Олег Мороз. Йому допомагатиме наш земляк Артем Письмак.

Спортсменів та гостей зі спортивним святом привітали голова РДА Таміла Шевченко, голова райради Василь Мирошнеченко, очільник міста Олександр Ісип та президент Союзу гирьового спорту Валентин Беребеничук. Вони побажали їм перемог і нових звершень, а також відмітили, що традиційні змагання в Кобеляках мають високий успіх.

Що ж, сподіваємось, кобеляцькі гирьовики гідно покажуть себе в цьому чемпіонатіє

Детальніше читайте в тижневику "ЕХО" № 18 (610) від 1.05.2015 року


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 квітня 2015, 19:59 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації