Вхід | Реєстрація

Чемпіони України!

Чемпіони України!

Одна з найсильніших шкіл боротьби на руках знаходиться в Кобеляках!

І це в черговий раз підтвердили юні армспортсмени на чемпіонатах України серед 18 річних та серед 21 річних спортсменів, що відбулись 28-30 квітня в СК «Локомотив» м.Харків. Так збірна команда Полтавської області, в складі якої змагались 23 представника Кобеляцького району, посіла перше місце в командному заліку серед юнаків та дівчат до 18 років і посіла друге місце серед юніорів та юніорок до 21 року, пропустивши  лише господарів змагань збірну Харківської області. В особистому заліку чемпіонами України стали: Яніна Назарько (Кобеляки) у ваговій категорії до 60 кг 18р., Вадим Халява (Чорбівка) у ваговій категорії до 60 кг 18р., Руслана Кулик (Кобеляки) 70 кг 18 р., Ліна Деменко (Проскури) 70 кг 21 р., Юлія Калашнікова (Бутенки) +70 кг 18 р. Друге місце виборола Людмила Деменко (Проскури) 55 кг 18 р., Роман Мантика (Білики) 75 кг 21 р., третім став Олег Жимбей (Підгора) 55 кг 21 р. Дані спортсмени виконали та підтвердили нормативи кандидатів у майстри спорту України. Досить потужно змагались але не потрапили до призової трійки Володимир Міллєр  (Підгора) - 4 місце , Євген Бараненко (Підгора) - 5 місце, Сніжана Скубій (Кобеляки) - 4 місце, Валерія Величко (Кобеляки) - 4 місце, Сергій Климань (Чорбівка) - 4 місце, Леся Варич (Кобеляки) - 5 місце, принесли залікові бали для командної перемоги Олексій Дубина, Лев Фещенко, Ростислав Телятник, Володимир та Вадим Литвини, Катя Халява, Віталій Стрюк, Сергій Скрипка.

Також в рамках всеукраїнських ігор ветеранів в боротьбі серед майстрів +50,  посів 5 місце Микола Нестеренко (Котовське).

За підсумками змагань боротьби в 2015 році потрапили до складу збірної команди України для виступів на чемпіонаті Європи ( 1-7 червня м.Софія,Болгарія) та чемпіонаті світу (26 вересня – 04 жовтня, м.Куала- Лумпур, Малайзія) Яніна Назарько (срібна призерка чемпіонату світу 2014 року,КМСУ), Марина Левченко (перша дівчина в історії району чемпіонка світу  2013 року і майстер спорту України), Ліна Деменко (дворазова чемпіонка України,КМСУ), Вадим Халява (чемпіон України, КМСУ), Руслана Кулик (чемпіонка України,КМСУ), Роман Мантика (чемпіон Європи і призер чемпіонату світу 2014 року,КМСУ), Юлія Калашнікова (чемпіонка світу 2014 року,КМСУ), Людмила Деменко (призерка чемпіонату України,КМСУ). Потрібно також зазначити, що поїздки на міжнародні змагання стануть можливими лише з-за підтримки постійних спонсорів та прихильників розвитку спорту в районі.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 травня 2015, 11:37 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації