Вхід | Реєстрація

Дорогі ветерани Другої світової війни, легендарні учасники бойових дій, герої фронту і тилу!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Великої Перемоги та Міжнародним днем пам’яті й примирення. У цей славний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.

Цей День, водночас і щасливий і сумний, гуртує представників усіх поколінь у їх щирому прагненні віддати довічну шану й повагу захисникам Вітчизни. Фронтовиків, на жаль, залишилось з нами небагато. Жодні слова не передадуть ту вдячність, яку народ висловлює за ваш одвічний подвиг порятунку рідної землі. Перемога, здобута вами у боях ціною мільйонів життів та власного здоров’я, — це найбільший скарб, який переданий нам та майбутнім поколінням. Я низько вклоняюся учасникам бойових дій, партизанського руху, працівникам тилу — усім, хто своїм ратним і трудовим подвигом наближав Перемогу!

Самовіддано працювали та здобували перемогу й герої-кобелячани. У роки війни наші земляки воювали на різних фронтах, були удостоєні найвищих нагород.

Свята пам’ять про героїв-земляків залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас — вічної скорботи за тими, хто віддав життя на захист Вітчизни.

Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до України і бажання бачити її заможною та квітучою. Це вашим потом і кров’ю щедро зрошена наша батьківська земля як у роки воєнного лихоліття, так і у важкі дні відбудови народного господарства.

Бажаю всім вам міцного здоров’я, довголіття, сімейного благополуччя, бадьорості та віри у світле майбутнє України, а головне — миру та злагоди!


Автор: З глибокою повагою, Олександр ІСИП, кобеляцький міський голова


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 травня 2015, 09:46 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації