Вхід | Реєстрація

10-го травня — усі на волейбольний турнір

10-го травня — усі на волейбольний турнір

Активісти з «Свідомої Ініціативної Кобеляччини» активно готуються до зустрічі спортсменів.

У минулих випусках тижневика «ЕХО» ми неодноразово розповідали про громадську організацію, яка займається благоустроєм у місті. Її керівник Юрій Срібний спрямовує всі сили на покращення стану місцевих урочищ і річок. Під пильним наглядом «Свідомої Ініціативної Кобеляччини» перебувають урочище Слинькова криниця, оглядові площадки, із яких можна полюбуватись краєвидами Кобеляччини, пляж Фестивальний. Головним дітищем громадської організації є урочище Бабенкова яма, котре знаходиться на річці Кобелячок. У кожному з цих місць можна культурно відпочити. Для гостей збудовані столики й лавочки, є мангали. Тому кобелячани з радістю їх відвідують.

Та «СІК» вважає, що відпочинок на лоні природи обов’язково має бути корисним і активним. Саме для цього в урочищі Бабенкова яма в минулому році була створена волейбольна площадка, на якій «СІК» провела турнір, приурочений до Дня Перемоги.

Юрій Феодосійович розповідає, що у 2014‑му позмагатися зібралось 53 спортсмени:

— А глядачів та вболівальників прибуло ще більше. Тому ми вирішили добудувати лавочки, аби присутнім було зручно переглядати матчі.

До будівництва цього разу долучилися Ігор Голуб, Владислав Каракуця, Григорій, Євген і Ярослав Дмитренки, Дмитро й Віктор Савенки та Олександр Чечко. Постійно допомагають у прибиранні території учні ЗОШ № 2.

Зі слів Юрія Срібного, цього року вони запрошують до участі в змаганнях і команди з сусідніх районів та областей:

— Турнір на кубок Бабенкової ями вже набув статусу традиційного. Місцеві жителі з нетерпінням чекають на нього. Як завжди, не залишилась осторонь і Підгорянська сільська рада.

Тож 10‑го травня «Свідома Ініціативна Кобеляччина» запрошує спортсменів на турнір із волейболу, присвячений Дню Перемоги. Змагання розпочнуться о 9‑ій годині ранку.

По закінченню турніру на всіх учасників чекатиме польова каша.

Додаткову інформацію з приводу організації змагань та надання спонсорської допомоги можна отримати за телефонами: (050) 305‑00‑45, Юрій Срібний, (066) 832‑83‑80, Ігор Даценко.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 травня 2015, 10:18 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації