Вхід | Реєстрація

Отримання податкової знижки

Першого травня дійшла завершення «Кампанія декларування доходів — 2015».

Відтепер 2250 осіб, які задекларували свої доходи, можуть зітхнути з полегшенням: їх обов’язок перед державою вважається виконаним. Для решти зобов’язаних (хто забув або проігнорував законодавчі вимоги) «Кампанія декларування» триватиме аж до її виконання, але вже зі штрафними санкціями за несвоєчасність подання звітного документа.

Подання декларацій про майновий стан і доходи з метою отримання податкової знижки триває до кінця 2015 року. Про те, як отримати податкову знижку від держави, зокрема, за навчання та за іпотечним кредитуванням, читайте далі…

Практично всі студенти-контрактники (або ж їх батьки) знають, що мають право на отримання податкової знижки за навчання. Тобто, якщо громадянин України, який офіційно працює, отримує заробітну плату і сплачує податки, оплачує навчання у ПТУ чи вузі (за себе або за членів своєї родини першого ступеня споріднення), – він може скористатися податковою знижкою і повернути свої кошти з бюджету за перерахунком.

Для оформлення податкової знижки необхідно підготувати пакет документів, заповнити декларацію з додатком № 6 до неї та подати в податкову інспекцію за місцем реєстрації. Зробити це можна до 31 грудня 2015 року за наслідками витрат 2014 року за адресою: м. Кобеляки, вул. Касьяна, 2.


Автор: Інформаційно-комунікаційний відділ Кременчуцької ОДПІ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 травня 2015, 12:44 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації