Вхід | Реєстрація

Допит свідка у справі вбивства Бабаєва Олега Булашева

Допит свідка у справі вбивства Бабаєва Олега Булашева

У Кобеляцькому районному суді допитали свідка у справі вбивства судді Лободенка та мера Кременчука Бабаєва Олега Булашева.


Автор: «Громадське.TV Кременчук»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 травня 2015, 17:54 | Кобеляки | Кримінал
1. шофер / 14 травня 2015, 12:52
Перше що помічається із самого початку, і не випадає із уваги аж до кінця - контрастна 100%-ва різниця між отим кореспондентом якого допитували, і усіма остальними хто там присутній. Повторюся - усіма, без виключення! Включаючи і тих хто взагалі за весь час не промовив ні слова. Різниця така ніби у джунглі приїхав вчений дослідник, і навколо нього збіглися гібони, подивитися на людину, та попробувати із нею встановити контакт, розмахуванням хвоста та банану. Бо порівняно із тим хлопцем вони навіть говорити толком не вміють.

А якщо ще хоч трохи вникнути в деякі запитання... Я не побачив там жодного когось, хто міг би із тим хлопцем поспілкуватися хоть приблизно на рівних. Хто хоть приблизно був би під стать тому кореспондентові як співрозмовник.

пс. Цілком логічно що у оточенні такої людини як Бабаєв був той кореспондент, і не було жодного із любого іншого хто там присутній.

Змінено 14.05.2015, 13:04
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації