Вхід | Реєстрація

Суперкубок району їде в Дрижину Греблю

Суперкубок району їде в Дрижину Греблю

8‑го травня на районному стадіоні «Колос» проходив матч за суперкубок Кобеляцького району з футболу між командами «Дрижина» з Дрижиної Греблі та білицьким «Соколом».

Гра розпочалася за рівної боротьби на кожному клаптику поля. На початку зустрічі футболіст «Сокола» Владислав Корнієнко на добиванні з вигідної для себе позиції не зміг влучити у ворота і м’яч пролетів в кількох сантиметрах від поперечини. У середині першого тайму «дрижани» захопили ініціативу і створили гольовий момент, який не реалізував Денис Чепурко. Вийшовши на ударну позицію, футболіст слабо вдарив по м’ячу, після чого захисники вибили «круглого» з лінії воріт.

У другому таймі гравці «Дрижини» створили більше небезпечних моментів, але надійно діяв голкіпер «Сокола» Володимир Нестеренко. На 61‑ій хвилині матчу нападник «дрижан» Володимир Борсало заробив пенальті, який чітко реалізував Сергій Хрипко. На 68‑ій хвилині м’яч вдруге побував у воротах біличан, Денис Чепурко, виборовши кулю в захисників, пробив низом повз голкіпера.

Як підсумок, перемога команди «Дрижина» — 2:0. Вдруге поспіль суперкубок району їде в Дрижину Греблю.

 

Друга поразка «Колоса»

9‑го травня в рамках ІІІ-го туру чемпіонату Полтавської області з футболу гравці «Колоса» (Кобеляки) на виїзді зустрічалася з командою «Чайка» (Дейкалівка Зіньківського району). Перший тайм закінчився безгольовою нічиєю 0:0. Та на початку другої половини зустрічі кобелячани пропустили атаку суперників, якою ті вдало скористалися.

У підсумку друга поспіль поразка з однаковим рахунком 0:1.

 

Анонси

16‑го травня в ІV-му турі чемпіонату Полтавської області з футболу кобеляцькі «колосяни» проведуть вдома зустріч із командою «Олімпія» (Савинці Миргородського району). Початок матчу о 15‑ій годині.

16‑го травня розпочинаються матчі І туру чемпіонату та першості Кобеляцького району з футболу, де зустрічатимуться такі пари команд: І ліга: «Дашківка» — «Прапор» (Підгора), «Лан» (Шенгури) — «Сокіл» (Білики), «Червоні Квіти» — «Іванівка», Кірове» — «Локомотив» (Бутенки), «Дрижина» (Др. Гребля) — «Котовське», 17 травня — «Стріла» (Сухинівка) — «Урожай» (Мідянівка); ІІ ліга: «Колос» (Павлівка) — «Маяк» (Орлик), «Водник» (Вільховатка) — «Дніпро» (Світлогірське), «Добробут» (Озера) — «Радянське», «Оріль» (Канави) — «Спартак» (Рибалки).


Автор: Кобеляцька РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2015, 12:31 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації