Вхід | Реєстрація

«Без чоловіка й батька залишилися дружина і двоє малолітніх дітей»

«Без чоловіка й батька залишилися дружина і двоє малолітніх дітей»

15 травня кобелячани прощались із колишнім військовослужбовцем Віталієм Салогубом.

Знову сумна подія зібрала жителів міста й району. У ніч із середи на четвер помер 32-річний мешканець Кобеляк, який під час служби в АТО тяжко захворів.

Траурний мітинг пройшов на міському цвинтарі. Його провів секретар міськради Сергій Галушко. Провести в останню путь Віталія прийшли керівники міста й району, товариші по службі, рідні, близькі, знайомі, учні міських шкіл.

Першим із словом про покійного виступив очільник міста Олександр Ісип. Олександр Михайлович розповів, що Віталій народився в 1982 році:

—  Він навчався і жив у Кобеляках. У квітні 2014-го його мобілізували до Збройних Сил України. Чоловік проходив навчання в селищі Черкаське Дніпропетровської області, у військовій частині А1302. Далі його перевели в зону АТО. Віталій був стрільцем у складі батальйону, який дислокувався в селі Піски, поблизу Донецька. Під час проходження військової служби чоловік тяжко захворів, а з листопада минулого року постійно лікувався. Його демобілізували в березні 2015-го. Останнім часом Віталій лікувався в Кобеляцькій районній лікарні. Помер від тромбозу легеневої артерії. Без чоловіка й батька залишилися дружина і двоє малолітніх дітей. Ми глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті жителя нашого міста.

Також співчуття родині померлого виразили голова РДА Таміла Шевченко, голова райради Василь Мирошнеченко та офіцер районного військкомату Петро Андрушко.

Вони висловили сподівання, що невдовзі військові дії на сході країни завершаться і нам не доведеться оплакувати цвіт нації.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2015, 11:49 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації