Вхід | Реєстрація

Футбольні повернення

16‑го травня розпочалися матчі чемпіонату Новосанжарського району з футболу. Цього року у змаганнях візьмуть участь п’ятнадцять команд, які боротимуться за призові місця у двох групах.

У групі «А» привертає увагу повернення у районний чемпіонат «Сокола» із Соколової Балки. Нагадаємо, що команда у сезонах 2004–2005 двічі поспіль вигравала чемпіонство (за рахунок легіонерів — авт.), а потім припинила своє існування. Гравці команди змушені були виступати за сусідів із Нехворощі, Шедієвого чи Драбинівки. Тепер у Соколовій Балці підросло нове покоління гравців, які вже дебютували у міні-футбольній першості, а тепер заявилися і на «великому» футбольному чемпіонаті.

Цього туру матчі у групі «А» закінчилися з наступними результатами: «Старт» (Писарівка) — «Темп» (Суха Маячка) — 3:3; «Чиста криниця» — «Гетьман» — 5:0; «Оріль» — «Ветеран» — 3:1; «Штурм» — «Сокіл» — 2:1.

У групі «Б» також відбулося кілька повернень у великий футбол. Свого представника у футбольному чемпіонаті тепер мають колишні Решетняки, а зараз — Старі Санжари. І зветься команда незвичайно та амбіційно — «Старс». А от Нові Санжари, які на цей сезон ризикували взагалі залишитися без свого представника у чемпіонаті, несподівано отримали аж дві команди. Першою стала «Молодь», кістяк якої склали футболісти «Чкалового», підсилені низкою молодих гравців. А от відновлення іншої команди з Нових Санжар стало серйозною несподіванкою для багатьох уболівальників. На футбольні газони повернулася «Сила ради». Команда, яка кілька сезонів отримувала срібні медалі чемпіонату, фінішуючи слідом за «Зорею». Команда, яка обігрувала ту ж «Зорю» у фіналі районного кубку. З першого погляду — це та ж сама «Сила ради» з Олешком, Шовковим, Томіліним, Білоконем, Карюком і Бурею у складі. Але перелік новачків команди більш ніж солідний. Це, в першу чергу, тріо з «Вороної»: Суботін, Браташ, Хорошевський. Це кілька гравців юніорського «Стандарту»: Протас, Коляда, Каблуков, Маник. І ще на додачу тріо з міні-футбольного «Солода»: Джежелий, Лахно, Столярчук. Непоганий підбір як для повернення. У першому ж матчі «Сила ради» без видимих проблем розібралася з земляками з «Молоді»: 7:1. Як піде справа у матчах із сильнішими суперниками, «Зорею», «Маяком», «Колосом», — покажуть наступні матчі.

Результати решти зустрічей групи «Б»: «Маяк» (Малий Кобелячок) — «Старс» (Старі Санжари) — 7:2; «Колос» — «Чкаловець» — 6:1.

Наступні поєдинки чемпіонату району пройдуть 23‑го травня. У рамках 2‑го туру відбудуться наступні матчі: «Темп» — «Сокіл», «Ветеран» — «Штурм», «Гетьман» — «Оріль», «Старт» — «Чиста Криниця», «Чкаловець» — «Молодь», «Старс» — «Колос», ФК «Зоря» — «Маяк».


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2015, 16:10 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації