Вхід | Реєстрація

Благодійники привезли інвентар для інвалідів

Засновники благодійного фонду «Кобеляцька Батьківщина» виконали свою першу обіцянку.

Декілька днів тому ми повідомляли про грандіозні плани, озвучені засновниками благодійної організації Ніною Ясинською та Андрієм Буняком. При фінансовій підтримці українців зарубіжжя вони взялися втілити в життя кілька соціально важливих проектів. Найбільш масштабні з них — будівництво реабілітаційного центру для воїнів, які постраждали в ході бойових дій на Донбасі, та спорудження греко-католицького храму. Крім того, благодійники задекларували, що надаватимуть допомогу державним установам, які опікуються інвалідами.

І ось минулого тижня представники благодійної організації привезли в Кобеляки першу партію допомоги. Ніна Ясинська та її колеги передали директору терцентру з надання соціальних послуг Валентині Кинько вісім милиць та спеціальний візок для інвалідів. Загальна вартість інвентаря — близько десяти тисяч гривень.

Наразі в терцентрі знаходяться на обліку 6 сімей учасників АТО. Звертаються сюди й переселенці з Донбасу. Фахівці центру здійснюють, перш за все, психологічний супровід цих людей. Але надають й інші послуги. Серед них — надання в користування милиць та іншого інвентаря. Частина людей платять за подібні послуги, частині вони надаються безкоштовно. Валентина Кинько запевнила, що інвентар, привезений благодійниками, видаватиметься всім, хто його потребує, виключно на безоплатній основі.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 травня 2015, 17:48 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації