Вхід | Реєстрація

Кобелячани здобули призові місця і в легкій атлетиці, і в плаванні

Кобелячани здобули призові місця і в легкій атлетиці, і в плаванні

22 травня в Полтаві пройшли змагання чемпіонату Полтавської області з легкої атлетики (стадіон «Ворскла») та плавання (басейн «Дельфін») серед спортсменів-інвалідів. У турнірі взяли участь команди з Полтави, Кременчука, Комсомольська та Кобеляцького району.
        Програма змагань з легкої атлетики включала в себе такі види змагань: 100 м, 200 м,  400 м, 800 м, стрибки у довжину, штовхання ядра.
        У бігові на 100 метрів наші легкоатлети посіли призові місця: ІІ місце – Тетяна Лисаченко, Валентина Ковбаса,  І місце – Ігор Черкас, Олег Ісаєнко, Анастасія Кошманова.
       У бігові на 200 метрів: ІІІ місце — Валентина Ковбаса, Тетяна Лисаченко, ІІ місце — Олег Ісаєнко, Андрій Шевченко, Олег Тур, Анатолій Андрейко.
       У змаганнях з плавання на дистанціях 50 метрів на спині та 50 метрів вільним стилем перше місце зайняв Ігор Куба.
        Переможців нагородили дипломами і грамотам. Ці змагання були також відбірковими до складу збірної Полтавської області.
       Поїздка стала можлива за підтримки адміністрації Кобеляцької школи-інтернату (директор Валентина Шпорт). Команду до змагань готували учитель фізичного виховання школи-інтернату Євген Бровко та спеціаліст обласного центру «Інваспорт» Ярослав Дмитренко.
 


Автор: Кобеляцька РО ВФСТ «Колос»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2015, 10:52 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації