Вхід | Реєстрація

"Колос" проти збірної України

"Колос" проти збірної України

1 червня кобеляцька команда "Колос" провела на своєму стадіоні товариську зустріч зі збірною України (з вадами слухами).
Матч проходив у рамках підготовки збірної до участі в Чемпіонаті Європи, який проходитиме з 14 по 27 червня в Ганновері (ФРН).
Зараз гравці збірної тренуються на обласній базі. Тож дирекція кобеляцького "Колоса" вирішила не втрачати шансу і домовилася про товариську зустріч з цими футболістами.
Матч розпочався об 18:00. У першому таймі кобеляцькі футболісти доволі вміло захищали свої ворота, а от в нападі вони діяли незлагоджено. Перша половина завершилась із рахунком 0:1 на користь гостей, а от у другій гравці збірної відправили у ворота "колосян" ще три кулі. Як підсумок, 0:4 — поразка кобелячан.
Хоча у "колосян" також були моменти, був вихід один на один із воротарем. Та вони не скористалися цим шансом. Можливо, давалася в знаки відсутність на полі Олегів Маньківського і Галагана. Крім того, Євгена Волочая замінили ще в середині першого тайму.


Автор: Наш кор.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 червня 2015, 18:03 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації