Вхід | Реєстрація

За два дні — два випускні вечори

За два дні — два випускні вечори

30 та 31 травня кобеляцькі випускники отримали атестати про загальну середню освіту. Заходи, приурочені цим знаковим подіям, пройшли в районному Будинку культури.

Першим попрощатися зі своїм шкільним життям випала нагода учням школи №2. У 2015 році цей навчальний заклад випустив у доросле життя 42 вихованці.

Ведуча заходу заступник директора з виховної роботи Наталія Чуніхіна привітала гостей свята і запросила до зали випускників. Про роки, проведені у стінах рідної школи, винуватцям заходу нагадали їх молодші товариші. Вони ж підготували для них пісенно-танцювальну програму. У цей вечір для випускників звучали найкращі побажання від учителів, директора школи, батьків та студентів. Поздоровити винуватців із цим важливим днем у їхньому житті прийшли голова РДА Таміла Шевченко та районний методист Наталія Масич.

Далі настала черга нагородження найуспішніших випускників. У цьому році п’ять із них отримали золоті та двоє — срібні медалі.

Після вручення атестатів, свою вітальну програму презентували винуватці свята. Вони співали, веселили, танцювали для присутніх, дякували батькам і вчителям. А на завершення своїх виступів обидва класи закружляли у вальсі.

Наступного дня на випускний вечір зібралися 34 вихованці НВК №1. Відкрив захід Чарівник, який оголосив, що час продивитись книгу з історіями життя випускників.

Далі на сцені з’явилися ведучі і запросили винуватців пройти у зал. До випускників та гостей звернувся директор школи Яків Постольник, який оголосив про відкриття святкового вечора.

Все урочисте дійство було поділене на розділи з книги: «Перший раз у перший клас», «Середні класи», «Юність та прощальний бал», у яких діти розігрували сценки із шкільного життя.

А потім настала хвилююча мить для кожного випускника: вручення атестатів. Документи про загальну середню освіту їм вручили директор Яків Постольник та заступник з навчально-виховної роботи Ірина Корінна. Цьогоріч у цьому навчальному закладі було двоє золотих та один срібний медалісти.

Випускники, у свою чергу, також подарували присутнім незабутні емоції. Чого тільки вартий вальс 11‑А класу, у якому учні відобразили події, що відбуваються на території нашої держави. Було багато жартів, танців, пісень. До речі, випускниця Анастасія Бодня разом із учителем Юрієм Носком виконали пісню, котру нещодавно написав Юрій Анатолійович.

А на завершення вітальної програми обидва класи підготували флешмоб.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації