Вхід | Реєстрація

Похорони захисника України

Похорони захисника України

6 червня новосанжарська земля вже вчетверте зустрічала та прощалася зі своїм сином – захисником України Василем Писаренком, який героїчно загинув 3 червня в боях під Мар’їнкою, захищаючи мирне небо над нашою державою. Автомобіль з тілом героя зустрічали земляки, котрі вишикувалися в живий коридор центральними вулицями сіл Нехвороща, Соколова Балка, Галущина Гребля, Руденківка, а також районного центру. Вулиці Судівки та Стовбиної Долини були усіяні квітами. Люди навколішки проводжали героя, підходили аби покласти квіти та просто доторкнутися до домовини з тілом героя.
Прощання та похорони захисника України відбулися того ж дня в його рідному селі Коби. Провести Василя в останню путь зібралися сотні жителів району. Віддати шану герою приїхали і народний депутат Андрій Река, голова обласної ради Петро Ворона, голова райдержадміністрації Сергій Бульбаха та голова районної ради Геннадій Супрун.
У прощальному слові Сергій Володимирович наголосив, що ми повинні зробити все можливе і неможливе, щоб загибель Василя, ще трьох наших земляків і тисяч українських героїв не була марною, щоб те, за що вони віддали найцінніше, здійснилося - ми повинні вигнати ворога з нашої землі і побудувати таку країну, про яку мріяв Василь і тисячі його побратимів.
Петро Васильович схилив голову перед патріотизмом героя, адже він пішов захищати Батьківщину, не зважаючи на те, що мав на своєму утриманні доньку – підлітка та сина – дошкільника, а також був єдиним сином у батьків. Встиг на прощання з побратимом і щойно прибувший з зони АТО Андрій Суворов.
Василя віддавали рідній землі під звуки гімна України та прощальні постріли.


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2015, 19:20 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації