Вхід | Реєстрація

За право бути кращою змагалися 10 команд

За право бути кращою змагалися 10 команд

У п'ятницю 5 червня на стадіоні «Нові Санжари» відбувся дитячий турнір з міні-футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч».

На спортивне свято завітали 10 команд загальноосвітніх закладів району.
Перед початком учасників змагань привітав методист відділу освіти Леонід Береза, який відмітив, що четвертий рік поспіль та всьоме за останні 10 років наш район посів І загальнокомандне місце в обласній спартакіаді школярів. Береза подякував спортсменам та вчителям фізкультури за якісну організацію спортивних шкільних та районних змагань. Також з вітальним словом до присутніх звернувся голова районної ради Геннадій Супрун.
Команди-учасниці були розділені на три групи. Ігри проводилися по коловій системі. Одноосібними лідерами у свої підгрупах, не програвши жодного матчу, стали футболісти з Нових Санжар, Руденківки та Стовбиної Долини, які разом з юнаками з Шедієвого, що посіли 2 місце у підгрупі, де змагалися 4 команди, вийшли до півфіналу. За підсумками жеребкування в півфіналі грали юнаки Стовбиної Долини з однолітками з Шедієвого, а новосанжарці – з руденківцями.

У матчі за ІІІ місце команда Сергія Скляра та Максима Подовжнього впевнено перемогла однолітків з Шедієвого 7:0, а новосанжарці – в напруженій боротьбі вибороли І місце у грі з стовбинодолинцями.

По закінченню турніру переможці та призери отримали спортивні грамоти та футбольні м’ячі. Також суддівською колегією були визначені кращі гравці спортивного дійства, якими стали Муха Максим та Івко Артем з Нових Санжар, Ділієв Назар зі Стовбиної Долини та Гасанов Едуард з Руденківки. Всі вони були відзначені грамотами відділу освіти.

 


Автор: Новосанжарська райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації