Вхід | Реєстрація

Кременчужанин викрав людину і ніч протимав у гаражі

Кременчужанин викрав людину і ніч протимав у гаражі

36-річний чоловік не сплатив знайомому обіцяної суми за пошук роботи і опинився під замком та тимчасово залишився без двох автомобілів

Минулими вихідними до правоохоонців Кременчука звернувся 36-річний кременчужанин і розповів, що нещодавно опинився в заручниках і залишився без двох автомобілів, повідомляє прес-служба УМВС України в Полтавській області.

Як повідомив постраждалий, із своїм 45-річним викрадачем він знайомий по роботі – час від часу той пропонував йому працювати на будівництві, а натомість мав отримати суму за пошук роботи. Цього разу 36-річний працівник сплатив роботодавцю лише частину грошей - каже, багато витратив на матеріали та інше. Звісно, чоловікові це не сподобалося, і він вирішив розібратися з працівником по-своєму. Викрав його, «пом’яв» (завдав легких тілесних ушкоджень), ніч протимав у гаражі в районі Великої Кохнівки та забрав у користування два автомобілі – ГАЗ та ВАЗ2106, як гарантію, що борг повернуть.

Міліція зреагувала швидко, і вже за кілька годин автомобілі опинилися у законного власника. Гроші працедавцеві робітник так і не повернув.

За фактом події відкрито кримінальні провадження за статтями 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Викрадачеві загрожує обмеження чи позбавлення волі на строк до п’яти років. Наразі правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до цієї справи.


Автор: «Кременчугский ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2015, 17:23 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації